21 Grams Dreamfilm Stream

21 Grams    

R 124 min CrimeDramaThriller

7.7
IMDB: 7.7/10 197,042 votes

, , ,

Nominated for 2 Oscars. Another 30 wins & 76 nominations.

USA

Report error

21 Grams Dreamfilm

En film som riktar sig i oefterhärmlig stil, Inarritu är 21 Gram är en provocerande, djupt rörande filmiska verk som utforskar flera grundläggande frågor: Vad är livet, vad är dess värde, och kan vi sätter ett värde på det? Riktade i en serie av små, till synes frånkopplad fragment som kommer tillsammans eftersom filmen fortskrider, filmen är således skott i en stil som är djupt främmande för den Amerikanska biopubliken. I början, de flesta Amerikanska tittarna kommer att hitta hackig, icke-linjär tidslinje störande och frustrerande – en filmisk form av coitus interruptus där en gång på väg att avslöja en underliggande tomt begrepp, fragment plötsligt stannar och plockas upp på en orelaterad punkt. Denna stil fortsätter hela, men oroa dig inte. Svaren kommer efter ett tag.

Det är värt att notera att den faktiska handlingen, när berättade linjärt, är inte lika gripande som när som berättas i den här stilen. Den linjära formen skulle likna en typisk meningslösa historien om de sårade som söker hämnd. Vägen Inarritu konstruerar berättelsen tillåter honom att ge betraktaren en känsla av var de olika tecken som finns på samma gång utan att uppkomsten av upprepning. Det gör att biobesökare att se faktiska händelser först, för att sedan bilda föreningar senare. Det finns en känsla av ”Åh, nu får jag det!”, som skulle vara påfallande frånvarande om 21 Grams fick höra linjärt.

Flytta på, föreställningar av skådespelare i filmen är otrolig. Alla är trovärdigt. Den djuriska hat av Christina Peck (Naomi Watts) för Jack Jordan (Benicio Del Toro), djupt bekymrad far, som beklagar att hans stora misstag och har blivit en born again Christian, är påtaglig i hela byggnaden. Paul Rivers (Sean Penn) är äkta i hans ansträngningar att betala tillbaka, bokstavligen, ett liv i skuld. Föreställningarna blåsa ytterligare liv i den serie av händelser som 21 Gram försök till krönika.

Genom filmens slut, hela berättelse av vad som har framkommit är uppenbarat för betraktaren. Eftersom nyckeln tomt element som ofta förekommer i flera av de drabbade sekvenser, de kommer att vara referenspunkter som skarpsinniga biobesökare kan använda för att sortera resten av tomten. I slutet, allt är färdigt. Titeln är äntligen sätta i ett sammanhang, och i ett försök att svara på de tre tidigare nämnda grundläggande frågor är gjort. Ja, i början, den här filmen kanske inte verkar vettigt, och det kan även vara frustrerande att titta på. Fortfarande, motstå frestelsen att gå upp och lämna teatern. Stanna kvar och titta på det hela. Bitarna göra slutligen falla på plats. Jag lovar. Och dessutom, det är bara ett sätt att ta reda på.tags: 21 Grams dreamfilm hd, pa nettet 21 Grams dreamfilmer, 21 Grams swesub online ,dreamfilm 21 Grams se gratis 21 Grams,21 Grams online, 21 Grams stream

No tags for this post. 21 Grams swesub

21 Grams
21 Grams
21 Grams
21 Grams
21 Grams
21 Grams
21 Grams
21 Grams
21 Grams
21 Grams
No links available
No downloads available

Related movies

DMCA.com Protection Status