A Mighty Wind Dreamfilm Stream

A Mighty Wind    

PG-13 91 KomediMusic

7.3
IMDB: 7.3/10 23,174 votes

, , , ,

USA

Report error

A Mighty Wind Dreamfilm

Christopher Guest filmer, liksom hans framträdanden i allmänhet subtila och alltid lågmäld. De är inte till för människor som behöver skratta spår att följa humor och de flesta av hans verk är så innehålls-som bygger på att vissa kunskaper i det ämne han är dissekera det är en klar tillgång. Guest, som var en artist i de mycket tidiga SATURDAY NIGHT LIVE, är i många avseenden den Anti-Belushi av modern Amerikansk komedi.

Dock, som han delar med Belushi – och många av deras samtida, som kom från en eller annan gren av den Andra Staden organisation –
en viss förkärlek för off-the-wall element i hans arbete; Gästens tenderar att vara halkade i tysthet medan Belushi ‘ s hoppat ur exploderande kakor.

A MIGHTY WIND är en träffsäker satir av Amerikansk Folkmusik rörelse i början och mitten av 1960-talet. Berättelsen inbilskhet är ett minnesmärke konsert för en nyligen avliden impressario, organiserad av hans son, som återförenar tre grupper folk från 60-talet.

Den verkliga element i filmen är på skicka-ups av olika troper av era, musikaliska stilar, personligheter, och ganska utbud av musik-business klichéer. Anmärkningsvärt, men låtarna är verkligen underhållande i sig, både att skriva och föreställningar. De är satirisk, men så subtlely utfört att det är lätt att tappa tråden i texterna och vind upp tanklöst nickande huvuden och spårsvarvning tillsammans, som ganska snyggt fångar den populära musik upplevelse för flera generationer. Satir inom satir.

Musikaliska framträdanden är utmärkt, att återskapa, nästan skrämmande, smak och konsistens av folkmusik av den eran. Och, vilket flera riktiga 60-talen folk akter att tänka på.

Skådespeleriet är typiskt av Gäst filmer, såsom SPINAL TAP och BEST IN SHOW, mycket tyst, återhållsamma, low-key, med, till synes, en hel del dialog improviserade. Artisterna är främst hämtade från samma grupp Gäst har använt tidigare: Eugene Levy (som skrev manuset tillsammans med Gäst) och Catherine O ‘ Hara, Harry Shearer, Michael McKean, Ed Begley, Jr, och Gästen själv.

Jämförelser med Gäst: s mest populära bild, DETTA ÄR SPINAL TAP är både intressant och svårt. Intressant eftersom båda filmerna var skriven och regisserad av samma man, och som delas mest av samma kastar. Knepigt, eftersom medan en del verkar vara att jämföra AMW ogynnsamt med TIST, en tittar på dessa filmer tillsammans, de har en hel del gemensamt. Så mycket, faktiskt, att det är rimligt att betrakta dem ett par, mycket liknande tar på två olika musikaliska genrer av en liknande eran. De skriver, agerar, tonen, stimulering av dessa två filmer är mycket liknande. Skämt är liknande. De åsikter som är liknande. Fokus på både artister och bakom kulisserna människor är lika. Den verkliga skillnaden är musik.

Detta i sin tur tenderar att föreslå att de som reagerar väldigt olika på dessa två filmer kan komma att reagera mer på musik direkt, och att stämningen i världen kring vissa musikaliska genre som mer än något annat.

Gäst: s filmer har inte många skratt-out-högt stunder. De flesta av humor är mer ”big-smile”, ibland, skratt, typ. Men, Ed Begley, Jr har sin kanske bästa komisk scen någonsin, när han gör en ta som en svensk-Amerikansk allmänna tv-producent släppa Jiddisch i hans samtal; ett ord per mening. Det är en helt död-pan och mycket tyst prestanda som, liksom så mycket av Christopher Guest humor, du kommer antingen att få eller inte få. Om du gör det, kan du falla av din stol.

Eugene Levy, som skrev manuset, med Gäst, är också mycket bra, har äntligen uppfunnit ett andra tecken efter att ha tillbringat något mer än 30 år sedan hans Andra Stad TV dagar) att göra varianter av en.

Vem kan njuta av EN MÄKTIG VIND? Någon som kommer ihåg den tiden och musiken, och alla som tycker om visa business insider tar. Det är en svårare samtal för dem som är födda senare. Och, om du har problem med att hålla Janis Joplin och Joanie Mitchell tydlig i ditt sinne, du förmodligen inte kommer att följa de flesta av vad som händer.

A Mighty Wind dreamfilm, A Mighty Wind dreamfilmer hd, A Mighty Wind se swesub, A Mighty Wind swefilmer – swesub, A Mighty Wind sweflixhd

A Mighty Wind swesub

A Mighty Wind
A Mighty Wind
A Mighty Wind
A Mighty Wind
A Mighty Wind
A Mighty Wind
A Mighty Wind
A Mighty Wind
A Mighty Wind
A Mighty Wind
A Mighty Wind
A Mighty Wind
A Mighty Wind
A Mighty Wind
A Mighty Wind
A Mighty Wind
A Mighty Wind
A Mighty Wind
No links available
No downloads available

Related movies

DMCA.com Protection Status