A Simple Plan Dreamfilm Stream

A Simple Plan    

R 121 DramaKriminalThriller

7.5
IMDB: 7.5/10 53,788 votes

, , , ,

UK, Germany, France, USA, Japan

Report error

A Simple Plan Dreamfilm

Helt enkelt en av de bästa filmerna i år, kanske decenniet! En Enkel Plan handlar om tre män som hittar en enorm mängd pengar i ett plan vraket. De bestämmer sig för att hålla degen. Det är som att vinna på lotteri. Det är den Amerikanska Drömmen, förutom att ” du är tänkt att arbeta för den Amerikanska Drömmen. Men det gör bara det här bättre”, svarar en av karaktärerna.

En Enkel Plan stjärnor Bill Paxton och Billy Bob Thornton som två Minnesotan bröderna Hank och Jacob som hittar pengar med Jake ‘ s vän Lou spelas av Brent Briscoe.

Filmen är regisserad av Sam Raimi, skaparen av the Evil Dead-filmer och det finns några lämpliga makaber och rolig Evil Dead berör till detta mästerverk, även om Raimi inte röra En Enkel Plan upp så som han gjorde med Sharon Stone är De Snabba Och De Döda för ett par år sedan. Detta är en dämpad, känslig Raimi.

En Enkel Plan i stället är på ett plan ett snett skarp kommentar om människans villkor, men det är också en varnande berättelse om de onda som goda människor kan göra.

De tecken som är fascinerande. Paxton som Hank är en begåvad och en av de tre. Han har på högskola och har en fru (Bridget Fonda) som handlar bara om att ha en baby. Jacob är långsam och tråkigt med en stor touch av godhet om honom. Hans hår är slappa, hans tänder är smutsig, han är i trettioårsåldern och har aldrig haft en flickvän.

Jake blir berusad de flesta dagar och nätter med sin kröka vän Lou, och båda är arbetslösa. Utsikterna för massor av pengar som är oroande och spännande att denna massa som det skulle vara att någon ärlig person som blir plötsligt mycket rik oväntat och olagligt. Detta hitta är garanterad att förvandla deras liv upp och ner.

Men saker och ting tar alltmer våldsamma och visar fram En Enkel Plan har luft i ett Shakespeares tragedi fast partisk genom att Hitchcockian vändningar. Lägg till detta Raimi är konstig humor och en Coen-Bröderna, Fargo som frusen luft och du har en suverän film som kommer att få dig att skratta obehagligt som du fundera över i vilken utsträckning män och kvinnor kommer att gå nötter och otrevliga när girigheten övervinner dem.

Med rätta både Bill Paxton och Billy Bob Thornton är tippad för stor agerar utmärkelser som ett resultat av deras arbete i denna underbara film.

A Simple Plan dreamfilm, A Simple Plan dreamfilmer hd, A Simple Plan se swesub, A Simple Plan swefilmer – swesub, A Simple Plan sweflixhd

A Simple Plan swesub

A Simple Plan
A Simple Plan
A Simple Plan
A Simple Plan
No links available
No downloads available

Related movies

DMCA.com Protection Status