About Face: Supermodels Then and Now Dreamfilm Stream

Documentary

IMDB: /10 votes

Report error

About Face: Supermodels Then and Now Dreamfilm

Här är min spoiler: poängen med dokumentären är att ta ett aktuellt fotografi med legendariska kvinnor som definierar begreppet supermodell.

Som leder fram till bilden, men filmen är fylld med monologer från varje enskild berätta sin egen historia eller mest minnesvärda skjuta. För att höra vissa av dessa kvinnor tala — några om vilka det är första gången jag någonsin ens hört deras röst — fångade mig. Så mycket att jag har sett detta ca 20 gånger sedan det sändes för första gången.

Deras historier berättas, de foton som de refererar till är skära ned på skärmen.

Kanske för att en massa människor, det är en fluff bit … om något som det inte finns ett stort intresse för det. Jag har tillbringat timmar med att helt hänförd att lyssna på dessa kvinnor talar. De flesta av dessa kvinnor har jag älskat som de var fortfarande på banan … andra (dvs Carmen Dell’Orefice) jag har sett bilder på, men inte hört något om dem förrän nu.

En slutgiltig arbete för alla som ens avlägset intresserad av mode, så som den berättas av kvinnor som var där för att hjälpa till att bygga branschen från grunden. Bravo HBO för att låta detta ske. Det är inte något du verkligen kan se någon annanstans. About Face: Supermodels Then and Now dreamfilm, About Face: Supermodels Then and Now dreamfilmer hd, About Face: Supermodels Then and Now se swesub, About Face: Supermodels Then and Now swefilmer – swesub, About Face: Supermodels Then and Now sweflixhd

About Face: Supermodels Then and Now swesub

About Face: Supermodels Then and Now
No links available
No downloads available

Related movies

DMCA.com Protection Status