Batman: The Killing Joke Dreamfilm Stream

Batman: The Killing Joke    

R 76 ActionAnimeratDramaKriminal

6.5
IMDB: 6.5/10 34,577 votes

, , , ,

USA

Report error

Batman: The Killing Joke Dreamfilm

Jag har alltid trott att Killing Joke är faktiskt inte länge nog och inte riktigt passar nog för stora skärmen. Detta bevisar bara det.

Det finns en hel del utfyllnad för att förlänga körtiden. Första 20-ish minuter är helt nya grejer, inte från serietidning. Det handlar om Barbara och hennes relation med Batman. Dessutom har de sex. Ja, så, att röra sig på.

Jag antar att det nya grejer hade syftet att förlänga körtiden och kanske lägga till några tecken till Barbara, för att göra den senare grejer mer slagkraftiga. Men på något sätt är det (nya grejer), blir helt bortkopplad från resten. Igen, det komiska inte har så mycket material att sätta i en timme plus lång film. Så även om det inte fyller den tid, det behöver inte lägga mycket eller subtraherar från helheten. Även om, som sexscen var lite onödigt.

Det finns några mer fyllmedel längs vägen och de är också i det ”eller att lägga till eller dra ifrån någonting från hela” formel.

Slutet var lite konstigt också. Samtidigt som det kommer att vara en evig debatt om ”gjorde Batman strypt Joker eller inte?”, i serien, som på sista sidan upphörde helt, de båda skrattar, då de båda stannar, och du bara kan ”höra” inkommande polis sirener. Här, liknande, bara vi hör Batman konstigt skratt som sträcker sig till fade to end credits. Medan en liten sak, det är ganska irriterad på mig. Det finns också en mid hp stinger, som också var på sin plats och kändes lite onödiga.

Nu, det är inget nytt att Alan Moore vill inte ha något med att överföra hans berättelser till stor skärm, här är de hoppade över honom helt och krediteras Brian Azzarello för berättelsen. Jag antar att han gjorde det bästa han kunde för att expandera historien för att passa in i en timme och 15 minuter animerade inslag. Endast de fyllmedel var typ av vad som helst.

Röstskådespeleri och allt det där, Mark Hamill, Kevin Conroy, Tara Strong, Nolan North.. alla bra saker om det. Musik, också bra. Vad jag vill skriva lite mer om är animation. Nu är jag medveten om hur smärtsam process för att animera kan vara, men här fick vi DC genomsnittliga animation till DVD/BR home funktion – lite stel, inte mycket textur till världen och karaktärerna, men acceptabelt. Det kan (och bör) vara mycket bättre dock.

Regi var OK men jag kan inte skaka känslan av att en bit av kvalitet regi och redigering skulle göra denna sak en hel del bättre. Men det är OK.

Och det är den genomgående tema här på OK. Bra men inte bra. I slutändan var det bara en annan DC animerade direkt till DVD/BR-funktionen och inte exakt anpassade för den stora skärmen. Jag skulle vara OK om de aldrig gjort detta, men jag är OK med det också, men det kunde vara bättre, som jag redan sagt. Jag förväntade mig mer, var bra med vad jag fick… men… jag förväntade mig mer helvete. Batman: The Killing Joke dreamfilm, Batman: The Killing Joke dreamfilmer hd, Batman: The Killing Joke se swesub, Batman: The Killing Joke swefilmer – swesub, Batman: The Killing Joke sweflixhd

Batman: The Killing Joke swesub

Batman: The Killing Joke
Batman: The Killing Joke
Batman: The Killing Joke
Batman: The Killing Joke
Batman: The Killing Joke
Batman: The Killing Joke
Batman: The Killing Joke
Batman: The Killing Joke
No links available
No downloads available

Related movies

DMCA.com Protection Status