Because I Said So Dreamfilm Stream

Because I Said So    

PG-13 102 Komedi

5.6
IMDB: 5.6/10 33,657 votes

, , , ,

USA

Report error

Because I Said So Dreamfilm

Jag vill inte ljuga för dig, jag är inte en Diane Keaton fan, inte heller är jag en Mandy Moore fläkt. Förutom att fråga dig själv varför jag ens såg den här filmen, bör du undrar hur det lyckats att få en 9 från mig trots min smak.

Tja, jag gick för att mina vänner ville se den. Och jag gav det en 9 eftersom jag trodde det var överraskande bra. Det är inte så intensiv, det är inte snabba, det är inte en mind-bender. Det är bara en kul grej att titta på. Diane Keaton är energisk och så mycket roligt – och jag lovar att i slutet av filmen, hon kommer att ha (på ett eller annat sätt) påminde dig om din egen mamma. Och Mandy Moore är mycket bra som den egendomliga dotter som är, i verkligheten, mycket lik sin mor. Det är bara en söt berättelse – sannolikt endast för kvinnor – som påminner flickor och deras mödrar att de är inte ensamma i striderna. (Även om tittare varnas – det är lite sexuellt innehåll. Och lite mer samtal om sexuellt innehåll…)

Det är inget hemskt unikt om det, men det du skriver är bra och handlingen är underhållande. Om det inte kommer att finnas några överraskningar, det är bara underhållande, livlig och mycket söt. Because I Said So dreamfilm, Because I Said So dreamfilmer hd, Because I Said So se swesub, Because I Said So swefilmer – swesub, Because I Said So sweflixhd

Because I Said So swesub

Because I Said So
Because I Said So
No links available
No downloads available

Related movies

DMCA.com Protection Status