Body Snatchers Dreamfilm Stream

Body Snatchers    

R 87 Science FictionSkräckThriller

5.9
IMDB: 5.9/10 14,185 votes

, , , ,

USA

Report error

Body Snatchers Dreamfilm

Normalt försöker jag att aldrig titta på någon remakes, innan jag hade chansen att se originalen…Så, titta på denna film var verkligen ett undantag för mig eftersom jag aldrig såg Don Siegel version från 1956, och inte heller har jag haft möjlighet hittills att fånga Philip Kaufman remake från 1978 huvudrollen Donald Sutherland. Men denna film som kom på TV häromkvällen, och jag såg det i alla fall. Dessutom fanns det några mycket intressanta och respekterade personer som är inblandade i denna produktion. Först av allt, det som är direktör för Abel Ferrara naturligtvis. Han har redan levererade några riktiga mästerverk innan och några av dem är personliga favoriter för mig ( som Driller Killer, Bad Lieutenant och Missbruk ). Men jag var inte helt övertygad om att titta på den här filmen innan jag märkte att både Larry Cohen och Stuart Gordon tog del i att skriva manus. Alla tre är mycket duktiga och inflytelserika män inom skräck och jag tänkte att ett samarbete mellan tre av dem kunde bara leda till något bra.

Ja, det är verkligen ett anständigt film och det ger tittare med flera larmrapporter. Men – i allmänhet – jag måste erkänna att jag förväntade mig lite mer av det. Hela filmen ser ut ”ofärdiga” från tid till tid och handlingen i-idén är inte förklarade tillräckligt bra, tror jag. Jag hade också en känsla av att allt som flyttade alldeles för snabbt…Body Snatchers bara varar 87 minuter och det är lite kort för en ganska komplicerad historia som denna. Jag skulle ha föredragit att bli en lite längre och mer detaljerad. På grund av den snabba berättande, slutar också ser riktigt falska och alltför abrupt. Det var min största besvikelse över det, antar jag. Ändå, Body Snatchers innehåller flera minnesvärda scener och det har faktiskt möjligheten att höja håret på armarna…Det är ganska en prestation också, kan jag säga. Särskilt den sekvens där både dottern ( en bedårande Gabrielle Anwar ) och far ( en fruktansvärt tråkig Terry Kinney ) är att ”kroppen ryckte” är verkligen skrämmande och ett vackert exempel på spänning-bio och bygga upp en tät atmosfär. Denna fantastiska scenen slutar med en kraftfull monolog av Meg Tilly ‘ s karaktär. Hela filmen är i själva verket rekommenderas om det bara var för den här scenen !!

Ytterligare gjutna av Body Snatchers innehåller också en tvättas upp Beverly Hills stjärnan ( vars namn jag inte kommer ihåg ) och mycket trevlig liten roller med första klass aktörer som Forest Whitaker och R. Lee Ermey. Jag antar att detta sista är dömd att spela auktoritet ända sedan hans enastående prestanda i Full Metal Jacket, men vad sjutton. Han är lysande varje gång. Sammanfattningsvis, Body Snatchers innehåller några mycket blodiga och tydliga sekvenser så skräck fans kommer inte att bli besviken helt. Det kunde ha varit mycket bättre, det är ett faktum. Men å andra sidan..det kunde ha varit mycket värre. Body Snatchers dreamfilm, Body Snatchers dreamfilmer hd, Body Snatchers se swesub, Body Snatchers swefilmer – swesub, Body Snatchers sweflixhd

Body Snatchers swesub

Body Snatchers
Body Snatchers
Body Snatchers
Body Snatchers
Body Snatchers
Body Snatchers
Body Snatchers
Body Snatchers
No links available
No downloads available

Related movies

DMCA.com Protection Status