Cremaster 3 Dreamfilm Stream

Cremaster 3    

UNRATED 182 min Drama

7.1
IMDB: 7.1/10 1,201 votes

, , ,

N/A

USA

Report error

Cremaster 3 Dreamfilm

När jag kom ut från biografen efter att ha sett denna film, jag var fast med en viktig fråga: hur gör man för att få finansiering för att göra en sådan film? Hur gör du för att sälja en film som var så ovanlig att investerare?

Jag måste erkänna att jag desperat ville att den här filmen vettigt. Jag ville mason för att få en legitim anledning att fylla en hiss med betong, och jag ville denna anledning förklarade senare i filmen, men jag kan berätta att svaret aldrig skulle komma. Jag vet att mina förväntningar var betingad av år av konventionell film och berättande. Enbart av detta skäl, Cremaster var värt att titta på. Det hetsade upp mig, utsatt mig för mycket personlig och grundlig symbolik, och gjorde inga ursäkter.

Denna film är inte en film som du har lärt känna det, det är performance art fångats på film. Jag har hört att konstnären förklarar en hel del av hans symbolik på sin hemsida, men jag är inte säker på att jag vill veta, åtminstone för nu. Jag skulle hellre låta bilderna sjuda i mitt sinne under ett par veckor och låt mening bubbla upp. För nu, tre dagar efter att ha sett den, jag skulle säga att filmen är i grund och botten om maktlöshet för individen mot de krafter som finns och att det är nödvändigt för en konstnär att vädja till dessa befogenheter för att uppnå sin vision. Denna nödvändighet är också den kamp som driver den kreativa processen. Lakejer och anställda är bedövad av sin position, och en del av dem uttrycker sig på ett kreativt sätt för att lindra domningar och känna sig levande. Oavsett om de lyckas eller inte är inte poängen.tags: Cremaster 3 dreamfilm hd, pa nettet Cremaster 3 dreamfilmer, Cremaster 3 swesub online ,dreamfilm Cremaster 3 se gratis Cremaster 3,Cremaster 3 online, Cremaster 3 stream

No tags for this post. Cremaster 3 swesub

Cremaster 3
Cremaster 3
No links available
No downloads available

Related movies

DMCA.com Protection Status