Cuatro Lunas Dreamfilm Stream

Cuatro lunas    

110 Drama

7.3
IMDB: 7.3/10 2,912 votes

, , , ,

Mexico

Report error

Cuatro Lunas Dreamfilm

Den Mexikanska filmen Cuatro Lunas visades i USA med titeln Fyra Månar (2014). Det var regisserad av Sergio Tovar Velarde. (Jag är inte säker på om titeln syftar till det faktum att filmen skildrar fyra separata historier, eller sker över fyra månader, eller både och.)

Ibland kan en direktör som kommer att väva samman berättelser så som karaktärer i en berättelse interagera med tecken av de andra berättelserna. Inte så här. Varje berättelse är fristående, men temat för alla fyra berättelser är den samma-svårigheter ansiktet av homosexuella män. Berättelserna har en ålder separation: den ena handlar om en pre-tonåring, en om en college-ålder par, ett om ett par i medelåldern, och en om en äldre professor som är gift och har vuxna barn, men som fortfarande söker kärlek från en bög hustler.

Jag hittade alla fyra berättelser om att vara realistisk och mycket rörliga. Jag var särskilt imponerad av historien om Joaquin, professor, spelad av Alonso Echinove. Han har fått ett litterärt pris vid en liten högskola. Det är naturligtvis en ganska liten händelse, men det är bara priset är det troligt att han får. Han betalar den unga hustler att delta, och den unge mannen håller sitt löfte om att vara där.

Vi såg denna film på Lilla Teatern som en del av ImageOut, alltid imponerande Rochester HBT-filmfestival. Det kommer att fungera bra på DVD. Cuatro Lunas dreamfilm, Cuatro Lunas dreamfilmer hd, Cuatro Lunas se swesub, Cuatro Lunas swefilmer – swesub, Cuatro Lunas sweflixhd

Cuatro Lunas swesub

Cuatro Lunas
No links available
No downloads available

Related movies

DMCA.com Protection Status