Dead Man’s Shoes Dreamfilm Stream

Dead Man's Shoes    

90 DramaKriminalThriller

7.7
IMDB: 7.7/10 42,198 votes

, , , ,

UK

Report error

Dead Man’s Shoes Dreamfilm

Om du inte gillar mörka, utmanande filmer, inte bry sig om.

Om du är redo för något som inte liknar något du någonsin har sett, och är inte rädd att konfrontera svåra känslor, ge den här filmen en chans, du kommer inte bli besviken.

Från början tonen är satt. En dyster stad i Norra England, som många dystra städer i norra England. Med petty, liten tid langare, som småaktiga liten tid langare överallt, ond och dum. Sedan in i deras liv kommer en mystisk figur i en grön parkas. Och ingenting kommer någonsin att bli detsamma.

Det är svårt att beskriva filmen utan spoilers, och jag vill inte förstöra en enda sekund av vad som är kanske den mest kraftfulla och känslomässigt omvälvande film jag har sett på tio år och mer (mer kraftfulla genom att de spökar musik). Paddy Considine (som skrev och stjärnorna i filmen är fantastisk som, i brist på ett bättre uttryck, en hämnande ängel, även om den minskat något. Hot och spänningar som bygger och bygger (inklusive kanske den bästa skildring av en dålig LSD-tripp någonsin fastställs på film – det är en oerhört obehaglig upplevelse om du någonsin varit på fel sida av en dålig resa, tro mig) tills den halsbrytande klimax. Detta är inte en bra film. Detta är inte en rolig film. Detta är dock en exceptionell film, och kanske ännu viktigare-det är en ärlig film, en sann film om en sådan sak kan sägas om fiktion.

Om du vill ha leenden, eller tom åtgärd, eller att sätta din hjärna på håll, detta är inte filmen för dig.

Men om du vill ha en film med äkta känslomässigt djup, som gör att du tycker och ekar långt efter att eftertexterna har slutat, då kan detta vara vad du letar efter.

Bara förvänta dig inte en enkel resa.

Ett överanvänt ord, men det närmaste jag har sett ett mästerverk för många långa år. Dead Man’s Shoes dreamfilm, Dead Man’s Shoes dreamfilmer hd, Dead Man’s Shoes se swesub, Dead Man’s Shoes swefilmer – swesub, Dead Man’s Shoes sweflixhd

Dead Man’s Shoes swesub

Dead Man’s Shoes
Dead Man’s Shoes
Dead Man’s Shoes
Dead Man’s Shoes
Dead Man’s Shoes
Dead Man’s Shoes
No links available
No downloads available

Related movies

DMCA.com Protection Status