El Gringo Dreamfilm Stream

El Gringo    

R 99 ActionÄventyrDramaThriller

5.5
IMDB: 5.5/10 5,035 votes

, , , ,

USA

Report error

El Gringo Dreamfilm

Jag skulle verkligen rekommendera att titta på den här filmen. Jag gillade det verkligen från början till slut. Många människor får kickboxed i ansiktet, en bazillion är skjuten och vissa saker blåser upp. Medvetet over-the-top action och typer av tecken är kul om det aldrig riktigt som giddily distinkt som man hoppats. Den kredit av Rodriguez och scenarioförfattare Stokes Jonathan, pic börjar vid kris och lyckas hålla komplikationer stapla upp med en viss esprit.

Även om det var en sak som jag hittade som inte var planerat så bra. Det faktum att alla dessa män jagar honom för hans väska full av pengar, bara för att försöka blåsa upp honom med granater och raketgevär. Skulle inte det blåsa upp alla pengar också!?

Men det är alltid trevligt att se Christian Slater tillbaka i filmer. Jag hoppas att han kan få hans karriär på rätt spår igen.

Tummen upp och jag hoppas att alla andra gillade filmen lika mycket som jag gjorde. El Gringo dreamfilm, El Gringo dreamfilmer hd, El Gringo se swesub, El Gringo swefilmer – swesub, El Gringo sweflixhd

El Gringo swesub

El Gringo
El Gringo
El Gringo
El Gringo
El Gringo
El Gringo
El Gringo
El Gringo
El Gringo
El Gringo
El Gringo
El Gringo
No links available
No downloads available

Related movies

DMCA.com Protection Status