Evening Dreamfilm Stream

Evening    

PG-13 117 DramaRomance

6.6
IMDB: 6.6/10 11,988 votes

, , , ,

USA, Germany

Report error

Evening Dreamfilm

Sedan jag började läsa boken den här filmen är baserad på, jag har blandade känslor om det filmade resultatet. Jag lärde mig för en tid sedan att se filmen i en bok innan jag läste boken, eftersom jag funnit att om jag läst boken först var jag oundvikligen besviken på filmen. Detta skulle utan tvekan ha varit sant för här, medan i fallet med Försoningen, som förmodligen är den bästa filmade anpassning av en bok som jag någonsin har sett, det skulle förmodligen inte ha spelat någon roll.

Jag försöker att räkna ut vad orsaken är, och jag misstänker att jag har att peka fingret rakt på Michael Cunningham. Mycket som jag respekterar honom för Timmar (som jag inte har läst men som jag såg, och var imponerad av) jag kan inte undgå känslan av att han inte är så mycket som är anpassade Susan Minton bok som han gjorde för att ta några av de tecken och den grundläggande förutsättningen och skriva sin egen film av det.

Det är inte så att jag ogillar filmen. Jag älskar verkligen den filmen, vilket är anledningen till att, sedan jag började läsa romanen, jag känner mig upprörd över det hela. Jag känner mig illojal mot Ms Minton för att njuta av filmen som var så thooughly ett avsteg från sitt arbete. Att läsa den kan jag förstå varför hon hade en sådan kamp för att anpassa den. Till skillnad från vad en recensent av filmen sa, det är inte så mycket att vissa romaner förtjänar inte att vara en film, det är mer som att vissa böcker bara inte kan göra övergången. Ms Minton roman fungerar på en nivå som är så personlig och intim till sin huvudperson, så internt, att det verkar omöjligt för mig att placera det i en fysisk värld. Även om en hel del av boken är minnet av verkliga händelser, det är minne, och så splittrad och eteriska att vara, känner jag, inte filmable. Jag tror att Ms Minton arbete är ett riktigt jobb i litteratur, men inte kan göra övergången till att filmen, som inte på något sätt förringar dess värde.

Jag kan ännu inte rapportera på Kvällen, film, inte utgör Kväll, romanen, i något mer än det mest ytliga sätt, eftersom jag är bara halvvägs igenom, men den ursprungliga skulle ha att göra ett stort steg för att likna filmen som följer på denna punkt. Jag antar att jag skriver det här eftersom jag känner att om du ska anpassa sig för en roman, anpassa den, men inte gör det något annat som det inte är. Jag är inte säker på om Michael Cunningham har gjort något helt original, men från vad jag kan se så långt de saker han har gjort är baserade på någon annans arbete. Vi skulle inte ha Timmar om Virginia Woolf inte hade skrivit Mrs Dalloway, och vi skulle inte ha Kväll, i sin nödställda form, om Susan Minton inte hade haft så mycket problem med att göra vad som förmodligen inte borde ha försökt i första hand. Men det är för mycket att säga att det skulle vara bättre om Ms Minton hade lämnat tillräckligt bra ensam, eftersom Kvällen, filmen, är en tillfredsställande och vacker sitt arbete.

Alltså min förvirring, blandade känslor, känsla av illojalitet, och ultimata slutsatsen att, i detta fall, att romanen inte kan vara film och vice versa, och min slutliga tacksamhet till både författare för att göra vad de gjorde, så att vi har både fungerar som de är. Evening dreamfilm, Evening dreamfilmer hd, Evening se swesub, Evening swefilmer – swesub, Evening sweflixhd

Evening swesub

Evening
Evening
Evening
Evening
Evening
No links available
No downloads available

Related movies

DMCA.com Protection Status