Everybody’s Fine Dreamfilm Stream

Everybody's Fine    

PG-13 99 Drama

7.2
IMDB: 7.2/10 52,753 votes

, , , ,

USA

Report error

Everybody’s Fine Dreamfilm

Jag såg den här filmen igår kväll i en fullsatt teater med personer av varierande åldrar. I slutet av filmen, jag märkte leenden och tårar i ögonen av den äldre tittare och några tristess och bråttom att lämna i yngre. Detta är en film för föräldrar och kommer förmodligen inte att tilltala mycket till under 25 set.

Som sagt, detta är ett vackert, innerligt, och ibland smärtsam berättelse om en far att identifiera och komma till rätta med verkligheten i sitt föräldraskap och sin brist på kontroll över sina barns liv. Det handlar om sanning och hur vi försöker att skona andra smärta eller obehag. Det handlar om hur många föräldrar fortfarande se sina vuxna barn som små barn som vi ansvarar för.

Medan de stödjande rösterna i sin tur bra prestationer, det är Robert DeNiro ‘ s film. Det är hans bästa resultat sedan Uppvaknanden (han förtjänade att Oscar, och inte bara nomineringen).

Jag misstänker att den här filmen kommer att få många nomineringar, men tror inte det kommer att vinna många utmärkelser. Jag baserar det på att de yngre väljarna har ännu inte varit i skor av äldre och kommer inte att fullt ut kunna uppskatta karaktär eller hans tillväxt och förståelse. Everybody’s Fine dreamfilm, Everybody’s Fine dreamfilmer hd, Everybody’s Fine se swesub, Everybody’s Fine swefilmer – swesub, Everybody’s Fine sweflixhd

Everybody’s Fine swesub

Everybody’s Fine
Everybody’s Fine
Everybody’s Fine
Everybody’s Fine
No links available
No downloads available

Related movies

DMCA.com Protection Status