Fun with Dick and Jane Dreamfilm Stream

Fun with Dick and Jane    

PG-13 90 Komedi

6.1
IMDB: 6.1/10 116,117 votes

, , , ,

USA

Report error

Fun with Dick and Jane Dreamfilm

”Kul med Dick och Jane”, speglar, på många sätt, vad som är fel med vårt samhälle. Vi ser i misstro som fler och fler Vd: ar har tagits upp till fängelse och hur dessa samvetslösa människor lämnar sina en gång värderade anställda att sörja för sig själva, så gott de kan.

Dan Perisot leder denna remake av 1977 Jane Fonda-George Segal fordon och tar det upp till datum. Han räknar med två aktörer som är populära att presentera denna nya upplaga på ett roligt sätt, Jim Carrey och Tea Leoni i huvudrollerna.

Dålig Dildo får reda på det värsta sättet det jobb han haft har bara försvunnit och måste möta verkligheten. Dick och Jane måste ta itu med sina plötsliga status som de ser sin el klippa, deras hushållerska överger dem och Dick lider förnedringen av att ha konkurrera med andra arbetslösa, tidigare kollegor, för jobb som inte är hälften så glamoröst som vice ordförandeskapet han hade nästan.

Vad är en desperat man göra? Tja, att vara en rådig man, han måste göra vad han måste. Jane och Dick starta en väg till att ta lagen i egna händer.

På ett sätt, Mr Carrey, en av de tillverkare som blandar ett allvarligt problem med sin typ av komedi. Jim Carrey är en av de bästa komiker som arbetar i filmer i dag, men han har också en enorm talang för att göra några allvarliga dramatiska arbete, som han redan visat. Han är en dynamo i filmen och visar situationen Dildo är riktad till kul, på sitt eget sätt.

Tea Leoni, är lika lämpade för att spela Jane, den resebyrå som plötsligt ser alla de bekvämligheter som hon var van vid, att försvinna, och måste anpassa sig till sin nya situation. Ms Leoni och Mr Carrey göra lite roliga saker tillsammans, vilket gör filmen ser mycket bättre än vad som kunde ha varit. Stödja aktörerna, främst Alec Baldwin och Richard Jenkins gör ett bra bidrag till filmen.

”Kul med Dick och Jane” är ett typiskt exempel på de semester tema film studios älskar att lasta i slutet av året. Fun with Dick and Jane dreamfilm, Fun with Dick and Jane dreamfilmer hd, Fun with Dick and Jane se swesub, Fun with Dick and Jane swefilmer – swesub, Fun with Dick and Jane sweflixhd

Fun with Dick and Jane swesub

Fun with Dick and Jane
Fun with Dick and Jane
Fun with Dick and Jane
Fun with Dick and Jane
Fun with Dick and Jane
Fun with Dick and Jane
Fun with Dick and Jane
Fun with Dick and Jane
Fun with Dick and Jane
Fun with Dick and Jane
Fun with Dick and Jane
No links available
No downloads available

Related movies

DMCA.com Protection Status