Funny Money Dreamfilm Stream

Funny Money    

R 98 ActionKomediThriller

5.3
IMDB: 5.3/10 2,642 votes

, , , ,

Germany, USA, Romania

Report error

Funny Money Dreamfilm

Som ett stort fan av Chevy Chase-jag var intresserad av att titta på denna film och som med de flesta av de tidigare kommentarerna i denna film jag håller med om att det är verkligen ingen ”Fletch” eller ”Semester” – film. Men den punkt som de flesta människor verkar saknas är att denna film är en anpassning av ett farsartat spela skriven av (Brittisk Författare) Ray Cooney och som sådan varje försök att dissekera tomten är besläktad med att dela upp handlingen i en absurdist spela (se ”Noshörning” med Gene Wilder och Zero Mostel) – det är ingen idé.

Jag tror att det är en ganska bra komedi men i allmänhet tycker jag fars frustrerande, nämligen för de skäl som irriterade de flesta av de människor som har kritiserat denna film dvs tomten är ingen mening att situationer som lätt kunde lösas är tillåtna att bedriva kontroll etc. I huvudsak denna film har skapats för att likna en scenproduktion jag.e liten ensemble av kärnan tecken och ett minimalt antal uppsättningar.

Jag tror att de viktigaste tecknen är ganska stark och den dialog och interaktion mellan karaktärerna är fartfyllda och roliga även om jag tror att det tar 20/30 minuter att komma igång.

För rösterna i övrigt var det bra och jag trodde faktiskt att Penelope Ann Miller ‘ s karaktär var utmärkt och hon spelade det mycket bra. Chevy Chase rollfigur var också bra och hans samspel med både Armand Assante och Christopher McDonald ‘ s tecken tog de flesta skrattar.

Summan av kardemumman är att om du inte gillar fars du kommer nog inte att gilla den här filmen. Jag också tycker att det i allmänhet någon film som är en bearbetning av en teaterpjäs eller remake är alltid dömd att misslyckas, särskilt om den ursprungliga var inte Amerikansk (ett bra exempel skulle vara remake av ”Ladykillers” – den stora frågan är varför det måste göras om?) Funny Money dreamfilm, Funny Money dreamfilmer hd, Funny Money se swesub, Funny Money swefilmer – swesub, Funny Money sweflixhd

Funny Money swesub

Funny Money
Funny Money
Funny Money
No links available
No downloads available

Related movies

DMCA.com Protection Status