John Wick Dreamfilm Stream

John Wick    

R 101 min ActionThrillerUncategorized

7.2
IMDB: 7.2/10 319,632 votes

,

, , ,

4 wins & 6 nominations.

USA, China

Report error

John Wick Dreamfilm

Keanu Reeves är John Sprider. Han är en dödlig och ostoppbar hit-man, och det visar. ”John Sprider” är kort och kärnfullt, men så roligt. På 1 timme och 36 minuter speltid, det finns aldrig en tråkig stund i vad som kan vara en av de bästa actionfilmer av året.

Filmen börjar snabbt och slutar aldrig. Det behöver inte spendera alltför mycket tid på bakgrund eller utveckling av Veken”s liv, men ändå lyckas så väl i att bygga upp sin karaktär. Inom de första 20 minuterna, John Sprider kallas ut pension när tre rånare bryta sig in i hans hem, stjäla hans bil och dödar hans hund. Redan innan åtgärder börjar dock filmen bygger upp så mycket spänning och allvar i vem denna ”John Sprider” är, vilket resulterar i en tillfredsställande och spännande ögonblick när hans fiender inse att han är tillbaka i spel.

Medan tomten kan vara enkelt och okomplicerat, det fungerar tillräckligt på att bygga upp en situation där resten av storhet kan hända stiliserade och fantastisk bekämpa sekvenser, där John Veken går igenom dussintals dödade. Ser detta i en digital IMAX verkligen bidragit till att öka stämningen i filmen; den intensiva ljud design och grafik, slick slåss och koreografi på skärmen. Det finns en scen i filmen där John Sprider övergrepp sin väg genom en klubb, och alla dessa faktorer sammantaget gör det till ett helt otroligt sekvens för att vittna.

Förutom John Sprider och hans kämpar, filmen innehåller en väldigt intressant värld, tack vare alla de andra små detaljer och karaktärer som det medför. Det är ett organiserat system av dem som finns på andra sidan av lagen, verksamma och utbyta ”guldmynt” medan du bor på grunder som ”The Continental” hotel; detta definitivt ger utrymme för en uppföljare och spin-offs.

Fortfarande, Keanu Reeves är stjärnan i showen, och detta är det bästa jag har sett honom i ganska en stund. Återigen, historien är enkel och publiken vet vad känslomässig resa som väntar, men Keanu visar en bra mängd utbud i hans skildring av Veken det är ändå trevligt att se. Precis som hans karaktär staterna, jag tänker att han är tillbaka. ”John Sprider” är en fantastisk och underhållande action flick som jag skulle rekommendera. BETYG: [8/10] Taggmoln:John Wick dreamfilm , John Wick swesub , John Wick swefilmer , John Wick dreamfilmer , John Wick gratis online , John Wick stream online , John Wick online , watch John Wick full movie online free

No tags for this post. John Wick swesub

John Wick
John Wick
John Wick
John Wick
John Wick
John Wick
John Wick
John Wick
John Wick
John Wick
John Wick
John Wick
John Wick
John Wick
John Wick
No links available
No downloads available

Related movies

DMCA.com Protection Status