Jupiter Ascending Dreamfilm Stream

ActionAdventureFantasyScience Fiction

IMDB: /10 votes

Report error

Jupiter Ascending Dreamfilm

Jag är inte säker på hur man startar denna recension så ska jag bara få rätt till det: den Här filmen är inte bra. Det är ingen mening. Det finns inget utrymme för att fördjupa dig i den här världen eftersom det inte finns någon historia att relatera till. Det är bara saker som händer; fluff. Vacker, välgjord fluff tänka på dig, men i sin kärna denna film är en ångande het röra.

Här är tomten från vad jag samlat: Mila Kunis är plötsligt majestät på Jorden och har för att skydda den från en massa rika douchebags som bor i Jupiters atmosfär som vill använda den för skörd skäl eller något. Det är en dum tomt, och varje scen som försöker att föra handlingen framåt är en scen som slösas bort. De enda delar som är intressanta i denna film är det visuella och Channing Tatum karaktär, men även han får absolut inga tecken utveckling. Han är bara en badass space agent, eller något. Har jag inte ens ihåg.

Tecken hamna på samma sätt som de började – det blev ingen resa till inlösen eller uppenbarelse för någon. Det var bara här gör du för att stoppa detta, gå hem, slut. Och de försöker att inkludera flera historier, som Mila Kunis’ relation med sin familj (boooring); Caine (Tatum) och Stinger (Sean Bean) historia (helt underutvecklad), hela skurk arc…

Skurkarna i den här filmen är bortskämda ungar. På allvar. De är inte skrämmande, de är inte hotfull, det var ingen punkt i filmen där jag var som ”oh man sh*t är på väg att gå ner”, det var bara ingen intrig. Deras motiv var överallt. Det är inte värt att försöka pussla ihop varje tomt punkt de kastar in i filmen eftersom det kommer bara leda till förvirring och besvikelse, frustration och så småningom när du inser hur mycket potential som gått till spillo i att skapa detta enorma universum. Ödlorna såg riktigt cool. Varför inte ha fler av dem? Åh vi kommer bara att fokusera på playboy-brat nu, okej.

Jag ville verkligen bryr sig om detta universum. Det har en Star Wars-känsla i delar, som ”kungligt” bröllop scen och utrymme slag, men det fanns inga bra tecken att uppleva detta äventyr med. Du är bara att titta på saker att hända med någon konsekvenserna, eller åtminstone inget man brydde sig om.

Skådespeleriet var bra i den här filmen. Channing Tatum och Sean Bean i synnerhet gav stora föreställningar, och Eddie Redmayne som den primära antagonisten var anständigt. Ja, han är en Academy Award-vinnare, och lika mycket som jag hatar att säga det för jag har inte sett Den Teori för Allt ändå men jag älskade honom i Les Mis så jag hoppades verkligen att han skulle spara den här filmen. Tyvärr är det material som han gett är absolut skräp, så i ett försök att göra tecknet för att stå ut, Redmayne ge honom en konstig, kuslig, viskande röst som var besläktad med en hundra år gammal man som försöker att tvinga orden ut från baksidan av halsen. Men hey, jag tror det fungerade. Killen är helt unsymphatisch så kan man lika väl ge honom en unik egenskap att minnas honom med. Bra på Mr Redmayne eftersom han lyckats. Det enda jag kommer ihåg om den här filmen är cool grafik, bortkastad potential, och hans läskiga röst.

Inte se denna film. Om du inte vill se några riktigt bra CGI-för ett par timmar, som kan hittas i mycket bättre platser förresten, du kommer inte hitta något som är värt att rädda från Jupiter Ascending. Det var en fin insats men i slutändan en gunga och en miss.Jupiter Ascending dreamfilm, Jupiter Ascending swefilmer , dream film Jupiter Ascending ,dreamfilmer pa nettet Jupiter Ascending

No tags for this post. Jupiter Ascending swesub

Jupiter Ascending
Jupiter Ascending
Jupiter Ascending
Jupiter Ascending
Jupiter Ascending
Jupiter Ascending
Jupiter Ascending
Jupiter Ascending
Jupiter Ascending
Jupiter Ascending
Jupiter Ascending
Jupiter Ascending
Jupiter Ascending
Jupiter Ascending
Jupiter Ascending
Jupiter Ascending
Jupiter Ascending
Jupiter Ascending
Jupiter Ascending
Jupiter Ascending
Jupiter Ascending
Jupiter Ascending
Jupiter Ascending
Jupiter Ascending
Jupiter Ascending
No links available
No downloads available

Related movies

DMCA.com Protection Status