Kidulthood Dreamfilm Stream

Kidulthood    

R 89 Drama

6.8
IMDB: 6.8/10 15,946 votes

, , , ,

UK

Report error

Kidulthood Dreamfilm

Om likhet med mig du har misströstat på det sätt som London har porträtterats i filmer under de senaste 10 åren denna film är en Gud skicka. Detta är ett London som verkligen återspeglar den stad som den är idag, och inte som det var på 50-talet, gillar filmer som Notting Hill, Wimbledon och Love Actually för att nämna några. Läggas till att filmen är inte illa med tanke på den senaste tidens resultat av BRITTISKA filmer. Det är lite som Larry Clarke ‘ s Barn möter Spike lees Do the Right Thing med tillsats av Grange Hill (en BBC Barn drama-programmet)alla i och runt Ladbroke Grove & Harrow Road, London.

Filmen berättar historier om ett antal barn som ges den dag ledigt från skolan efter en tjej dödar sig själv efter att bli mobbad. Vad som följer under de närmaste 24 timmarna innehåller en obeveklig strömmen av sprit, droger, sex minderåriga, stjäla liksom Gun-brottslighet. Och inte en enda gång är det någon predikan eller moraliserande som är upp till betraktaren att göra det egna sinnet upp på.

Föreställningar på de främsta är några vad arbetaren, som dock två föreställningar för att stå ut, att Aml Ameen (Trife) och Jamie Winstone (Becky). Av de två, Winstone är några att se upp till eftersom på bevis för denna film hon har en ljus framtid. Direktör Menhaj Huda hanterar saker och ting bra från Noel Clarke är första gången manus, igen både skall såg ut för i framtiden. Filmen har även en firin’ Soundtrack av några av STORBRITANNIENS Hip Hop & Grime konstnärer, vilket ger filmen en känsla av en amerikansk produktion.

Som jag sa i början att den här filmen är ett motgift till alla de fay Richard Curtis film vi har fått utstå under de senaste åren. Man hoppas att filmmakarna få möjlighet att göra mer som det, om inte i STORBRITANNIEN i USA.

Filmen är definitivt något att kolla in om du kan. Kidulthood dreamfilm, Kidulthood dreamfilmer hd, Kidulthood se swesub, Kidulthood swefilmer – swesub, Kidulthood sweflixhd

Kidulthood swesub

Kidulthood
Kidulthood
Kidulthood
No links available
No downloads available

Related movies

DMCA.com Protection Status