La Linea Dreamfilm Stream

La linea    

R 95 ActionDramaKriminalThriller

5.3
IMDB: 5.3/10 3,216 votes

, , , ,

Mexico, USA

Report error

La Linea Dreamfilm

Jag hade aldrig hört talas om den här filmen alls men knäppte upp det när jag såg den gjutna och läsa på baksidan av jackan. Det räcker med att säga att det inte riktigt leva upp till förväntningarna och än en gång visat sig vara det gamla ordspråket ”döm inte en bok (eller DVD) av omslaget’. Watchable för det mesta, detta är en film som lägger upp på slutet för att lite mindre än summan av alla dess delar. Jag gissade rätt att direktören var ganska ny på detta spel, och jag måste säga att de bakom kulisserna gjorde ganska väl för att säkra Liotta, Garcia och Asante för detta.

I ett nötskal, när Talibanerna försök att bilda en allians med en kraftfull norra Mexikanska narkotika karteller, läkemedelsförsörjning i utbyte för att kunna använda deras smuggling nätverk, de drar till sig uppmärksamhet av AMERIKANSKA underrättelsetjänster och covert ops värme bringas ned på dem (eller så det verkar). På samma gång är det en maktkamp om kartellen bland uppenbar arvtagare till tronen. Lilla ses av byråkrater och vi är i stället behandlas av lokala agenter/soldater i fortune och deras controllers söder om gränsen.

Det finns ingen brist på våld, härdat av karaktären av Liotta, en man hemsökt och plågas av den kvinnliga offer för en tidigare träff. Naturligtvis är han söker någon form av inlösen som är snyggt och bekvämt som i slutet av filmen, tillsammans med en twist som bara tjänar till att urholka mycket av någon trovärdighet som tidigare fastställts under resten av filmen.

Filmen är kort dialog och några verkliga tecken utveckling och i stället förlita sig på bilder och betyg för att skapa atmosfär, ligger scener och hålla berättelsen rör sig längs Några av redigering och kameran verkar lite attention deficit disorder orienterad, med kanske en tidsfrist på ett par sekunder som placerats på ett skott. Att jag inte tycker det är för mycket av ett problem, men jag vet att det är en stor irritation för vissa människor.

Denna film var besviken dåligt både med twist slutar och införandet av en ”Taliban” på tomten, som båda var onödigt och jag tänkte att det skadar trovärdigheten för resten av filmen. Inte bara det, men efter en och en halv timme eller så för att porträttera Tijuana som en förslappad sh!th0le full av skurkar, tjuvar, gangsters och horor, chef hade fräckheten att sätta in en stor ”vilken underbar plats Tijuana är och vilka underbara människor som bor där” – meddelande precis i början av den avslutande poäng. Jag trodde att detta sammanfattade hela projektet ganska bra, inte riktigt gör vad den beslutsfattare trodde att de skulle göra.

Värt en titt, men inte ett måste att se. La Linea dreamfilm, La Linea dreamfilmer hd, La Linea se swesub, La Linea swefilmer – swesub, La Linea sweflixhd

La Linea swesub

La Linea
No links available
No downloads available

Related movies

DMCA.com Protection Status