La virgen de los sicarios Dreamfilm Stream

La virgen de los sicarios    

R 101 DramaKriminalRomantik

6.8
IMDB: 6.8/10 3,259 votes

, , , ,

Spain, France, Colombia

Report error

La virgen de los sicarios Dreamfilm

Ibland bege sig in drömlika surrealism, filmen mestadels träffar dig med en rejäl dos av cinema verite. Filmen handlar om den staden Medellin på samma sätt som Midnight Cowboy handlar om New York. De tecken som inte har att göra med problemet av att hålla en människa i en stor metropol, men du bor mänskliga mitt i den instabilitet som gränsar till anarki.

Effekterna av femtio år av inbördeskrig förvärras av narcotrafficking och tillhörande brottslighet visas på två sätt, vilka är centrala teman i filmen: övergången från det gamla och traditionella till det moderna, och förlusten av värde som det mänskliga livet har lidit. Banalitet av flera mord i filmen åker hem den andra, och upptäcktsfärder att Fernando och hans två pojkvänner (sekventiell, inte samtidigt) ta genom staden för att visa den första.

Filmen är våldsam som Gudfadern är våldsamma: morden är inte meningslöst, de är där för att göra en poäng. Som ett dokument om livet i en industriell Andinska staden som bara råkar vara den näst största staden i landet redo att bli nästa Vietnam, eller bättre sagt, nästa El Salvador, La virgen de los sicarios är utmärkt. Det är sofistikerade i sitt skrivande och sin fotografering. Karaktärerna är mänskliga och komplexa. Det borde vara mycket större utsläpp än bara en tv i hela L. A. område – som råkar vara på den Västra Sidan, där spansk-talande människor vanligtvis lever inte. La virgen de los sicarios dreamfilm, La virgen de los sicarios dreamfilmer hd, La virgen de los sicarios se swesub, La virgen de los sicarios swefilmer – swesub, La virgen de los sicarios sweflixhd

La virgen de los sicarios swesub

No links available
No downloads available

Related movies

DMCA.com Protection Status