Ladder 49 Dreamfilm Stream

Ladder 49    

PG-13 115 ActionDramaThriller

6.5
IMDB: 6.5/10 50,204 votes

, , , ,

USA

Report error

Ladder 49 Dreamfilm

För analogi, detta är ditt grundläggande vanlig Amerikansk hamburgare – inte en baddare med extra ost. Ingen krydda. Inte späckat upp. Filmen ”Ladder 49” är modig i sig att enkel skript som ingår inga fula ord, inga cliff-hanger actionsekvens, saftig melodram eller moralisk predikan. Det är att tala om livet av en brandman som det är genom enkla vardagliga vinjetter, rookie brandman, kamratskap på brandstationen, familjen ångest – yrket av en brandman som många av oss kanske har tagit för givet. Detta kan mycket väl vara en enkel berättar om livet för en polisman eller en soldat i aktiv tjänst utomlands. Om inte något katastrofalt som verkligen händer och drastiskt påverkar oss nära hemmet, vi kan vara omedvetna om hur lyckliga vi är, att kunna gå om våra vardagliga liv, ”ett säkert och fredligt” living in America, med lokal polis, brandförsvar räddningstjänsten och homeland security insatser som finns tillgängliga för oss.

Det finns visuella effekter av bränder ett-flammande-och fire fighting scener i och utanför byggnaderna, men det är inga dramatiska bygga upp till ”glamour” blända dig som andra Hollywood (blockbuster) filmer. Den inledande sekvensen i filmen antyder en ”hängande” fråga: kommer Joaquin Phoenix ‘ s karaktär (Jack) att överleva? Men vidarekopplas flashbacks hålla vårt intresse: hur denna rookie brandman som kom att bli en brandman i handling, att bygga en familj, den familj stridigheter runt hans dröm om en ”mer riskfyllda’ roll på Motorn 33-laget, förlust av liv, rädda liv. Tempot kan vara skön ibland, och handlingen kan verka mild till del. Vi får se Joaquin Phoenix i en ”lättare” mindre krävande roll (vs. ”Gladiator” 2000, ”Buffalo Soldiers” 2001 eller ”lerduvor” 1998). John Travolta är en stödjande roll (Kapten Mike), vilket ger lätthet (ler) och värdighet till räddningschefen han skildrar.

Det är inte som ”Backdraft” 1991. Den uppenbara faror och risker i livet av en brandman och familjen är den springande punkten i handlingen. Detta är en familj mat för alla – en hyllning till de brandmän vars tapperhet vi är tacksamma för. Jag uppskattar det faktum att döden behandlas som en del av livet och att vi inte går om att lägga skulden på andra eller slå oss (vi lär oss, hålla ihop och gå vidare). Ah, fast med mildhet i hans riktning, Jay Russell (som regisserade ”Tuck Everlasting” 2002, ”Min Hund Skip” 2000) inte stack något i vårt ansikte, men ändå subtilt ger kort pärla stunder, och det anmärkningsvärda ord som kommer från Travolta, vi skulle komma ihåg, vann vi inte?
Ladder 49 dreamfilm, Ladder 49 dreamfilmer hd, Ladder 49 se swesub, Ladder 49 swefilmer – swesub, Ladder 49 sweflixhd

Ladder 49 swesub

Ladder 49
Ladder 49
Ladder 49
Ladder 49
Ladder 49
Ladder 49
Ladder 49
Ladder 49
Ladder 49
Ladder 49
Ladder 49
Ladder 49
Ladder 49
Ladder 49
No links available
No downloads available

Related movies

DMCA.com Protection Status