Le Premier cercle Dreamfilm Stream

Le premier cercle    

R 95 ActionÄventyrThriller

5.5
IMDB: 5.5/10 2,858 votes

, , , ,

France, Italy

Report error

Le Premier cercle Dreamfilm

Detta uttalande av den grekiske historikern Herodotos som klockspel med denna film där båda Tankian söner dödades under eldstrider med polisen. Stod fast i mitt minne, som tidigare i Troja(2004) när hans son Hector fick avlivas, Kungen av Troja hade gått till knä innan Achilles och också mycket känt i Gudfadern(1972), Marlon Brando ‘ s karaktär hade utstått i det tysta av sin son, Sonny mordet. Det finns fler exempel till att fallet i tidigare filmer, men detta var det mest enastående och kära för mig. Jean Reno spelas den hjärtlösa far här, han har orsakat dödsfall av hans son. Hans sätt att spela rollen av hans karaktär var medioker och ibland anges flera instabiliteter.

Det skulle inte ens ha förvånat mig när Reno började gråta samtidigt som han håller sin sons lik, som blev dödad försöker rädda hans liv. Den främsta anledningen till det är eftersom det inte var ett tecken på concord mellan Jean Reno och Gaspard Ulliel. Det skulle inte vara fel att jämföra Ulliel och Reno här, eftersom det är mycket tydligt för ögat att Reno gav en av hans värsta uppträdanden medan Ulliel att ge sitt bästa. Men även efter denna jämförelse, även Reno spelade sin sämsta prestation medan Ulliel spelade sin bästa; fortfarande Reno var bättre. Så, om du tittar på Le Premier Cercle för en av dessa stjärnor som du inte gillar filmen. Motsatt, om du gillade filmen kommer du inte gillar prestanda av stjärnor här.

Le Premier Cercle fortsätter den ändlösa berättelser om invandrare deckare som Jean-Christophe Grange kom att tänka på. En familj flyr från den armeniska förintelsen under andra Världskriget-jag i Turkiet. Genom att familjen får som är inblandade i olaglig handel av känsliga objekt och vapen med utomlands. När historien lämnar sitt arv till kraften i underjorden riket i vår nuvarande tid, vi vet att oavsett vad thriller berättelse skapas resultatet är alltid detsamma: den som har makt och auktoritet vinner rättegången.

Nästan en tredjedel av denna film har att göra med den gemensamma rat race mellan polisen och maffian. Nästa tredje skiva är brott och åtgärder som inte erbjuder något speciellt eller nytt. Slutligen den sista tredje delen(bortsett från den erotiska och dramatiska segment) är en måste-se spänning. Detta segment kommer att vision mycket rent att redigering är så simplemindedly erbjuder oss en lätt-att-titta på popcorn flick.

Den faktiska wonderingly efterlängtade scener ,som blandas briljant med spänning och hög spänning, börja när du känner att berättelsen har börjat skapa en ny och oväntad historia. Tomten har installerats med en hög potential, så att när historien börjar expandera, det blir som ett pussel med ”Hur?” och ”Varför?” – frågor som kommer att tänka på, som får sina svar i slutet. Det är en film som hjältar och stjärnor dör, skurkar och levande. När det ögonblick kommer chockerande händelser börja uppstå och från och med nu är det svårt att gissa vad som händer härnäst. Jag rekommenderar starkt att Le Premier Cercle till någon som gillar att överraska suspenses. Le Premier cercle dreamfilm, Le Premier cercle dreamfilmer hd, Le Premier cercle se swesub, Le Premier cercle swefilmer – swesub, Le Premier cercle sweflixhd

Le Premier cercle swesub

Le Premier cercle
Le Premier cercle
Le Premier cercle
Le Premier cercle
Le Premier cercle
Le Premier cercle
Le Premier cercle
Le Premier cercle
No links available
No downloads available

Related movies

DMCA.com Protection Status