Les herbes folles Dreamfilm Stream

Les herbes folles    

PG 104 DramaRomantik

6.3
IMDB: 6.3/10 3,314 votes

, , , ,

France, Italy

Report error

Les herbes folles Dreamfilm

VILDA GRÄS (LES HERBES FOLLES) bygger på romanen ”L’incident” av Christian Gailly, en författare som njuter av att ta enkla händelser och driver dem till ytterligheter av klimax än som få någonsin skulle dröm. Men Alain Resnais har tagit denna roman (anpassad Alex Reval och Laurent Herbiet), berikat den med sin egen karakteristiska glädje av att spela verklighet kontra fantasi, minne kontra illusion, och har kommit upp med en film som kommer troligen att ha en begränsad publik, men för dem som finner glädje i att släppa taget och helt enkelt flyga längs med fantasi av ett geni eller två, då VILDA GRÄS kommer att tillfredsställa och mer.

Historien är en romans på samma sätt som en hesitation waltz. Historien är berättad (av Edouard Baer) för att ge de ingående aspekterna av berättelsen fart. Marguerite Muir (Sabine Azéma), en tandläkare och Spitfire pilot, har bara köpt skor och lämnar butiken när hennes handväska är ryckt genom en löpande tjuv. Senare, den åldrande Georges paletten och (André Dussollier) finner en röd plånbok på en parkeringsplats, granskar innehållet, kämpar med bördan av vad man ska göra, och slutligen slår plånbok till polisen, Bernard de Bordeaux (Mathieu Amalric) som tar hans namn i det fall det är en belöning. Georges återvänder hem till sin hustru Suzanne (Anne Consigny), som förstår att Georges ” konstigt, eftersom hans far nyligen död kan förstärkas genom en ny situation: Georges är orolig om händelsen. Han placerar telefon samtal till Marguerite, besök hennes hem, författare hennes brev – alla som förvirrar honom, som om hans besatthet med den kvinna som han aldrig har träffat. Georges familj (han har två barn) att hitta sin upptagenhet konstigt och faktiskt Georges verkar ha en mörk hemlighet från sitt förflutna som gör att han har mindre verbala explosioner som verkar helt olämpligt. Händelsen blir hans liv.

Under tiden Marguerite aktier henne ”stalker” med sina kolleger tandsköterska Josepha (Emmanuelle Devos) som försöker hantera Marguerite förändring i beteende. Marguerite nu är den som behöver veta mer om Georges och stjälkar honom. I slutändan Marguerite inbjuder Georges att följa med henne och hennes kolleger piloter på ett praktiken flyg och ett vilt underhållande öva flygning spelet startar: både Georges och Marguerite navigera socialt protokoll för att ge och erkänna uppskattning och detta bisarra catch as catch can romantik levereras till en Hollywood-slut – komplett med flashbacks till gamla filmer etc. Publiken är kvar att lista ut vad som verkligen hände – är detta en vild kärlekshistoria på kollisionskurs eller är det bara ett par fantasias spelas av två konstiga, känslomässigt isolerade, och uttråkade människor, som längtar efter liv för att piggna till lite?

Precis som titeln WILD GRASS antyder, lite incidenter (eller invasioner av vilda gräs i sprickor och glipan helt av en slump) kan orsaka en butterfly effect och det är där den nu 87 år gammal Resnais känner sig mest hemma. Den oemotståndligt färgglada foto är artighet Eric Gautier och den perfekta musikaliska poäng är av Märket Snö. Faran i någon form av surrealism tema är att publiken blir berörd av att mycket av det inte göra sedan. Och så är det här, där även med hjälp av skärmläsaren det finns många vändningar som verkar helt enkelt flygningar av fantasi – och de är förmodligen!

Grady Harpa Les herbes folles dreamfilm, Les herbes folles dreamfilmer hd, Les herbes folles se swesub, Les herbes folles swefilmer – swesub, Les herbes folles sweflixhd

Les herbes folles swesub

Les herbes folles
Les herbes folles
No links available
No downloads available

Related movies

DMCA.com Protection Status