Maggie Dreamfilm Stream

Horror

IMDB: /10 votes

Report error

Maggie Dreamfilm

2015 TRIBECA FILM FESTIVAL: Zombies har varit alla vurm för mycket någon gång med serier som ”The Walking Dead” och filmer som ”World War Z” som dominerar box office. Jag har aldrig varit ett fan av genren som något om de odöda bara jakt på mänskligt kött aldrig verkade lockande. I Henry Hobson ‘ s ”Maggie”, där han rekryterar Arnold Schwarzenegger och Academy Award-nominerade Abigail Breslin som en far – dotter-par att spendera de sista dagarna tillsammans innan unga Maggie förvandlas till en zombie är en av de mer övertygande fungerar på genren sett ännu.

Karismatisk och verkligen mycket att flytta på ibland, det är förvånande att se var debut manusförfattaren John Scott 3 ger detta medkännande berättelse. Vi introducerade till Maggie eftersom hennes far Vada, strax efter hittar henne efter en två-veckors sök. Hon fördes till deras farm home, där hennes steg-mor Caroline (som spelas av Joely Richardson) och hennes två yngre syskon bor. Som Maggie ‘ s förändring är säker på att bli ojämn och vissa, hela familjen sitter på kanten som deras älskade dotter handlar inte bara henne att ändra sig själv, men ta itu närheten av hennes vänner och en framtid som är nu är att aldrig vara.

I sin mest reserverade och tillgänglig föreställningar av sin karriär, Arnold Schwarzenegger visar vad som händer när du arbetar med några av de mest begåvade människorna i branschen i decennier. Du är väl för att plocka upp några av sina tickar och slår. Internaliserade som någon prestation sett av en skådespelare, Schwarzenegger gräver djupt för att visa själen av en bruten man, hjälplös mot ett virus som tar bort hans mest dyrbara gåva. Dessutom, han kämpar för sin dotters rätt att leva ut sina sista dagar från och med de lokala myndigheterna som anser att hon måste gå i karantän, där den infekterade sätts till döden. Det är en chockerande visning av känslor från den tidigare guvernören i Kalifornien i vad som säkert kommer att vara en talande bit av många efter en visning.

Oscar-nominerade Abigail Breslin är verkligen en talang. ”Zombieland”, som många kommer att tänka på som bygger på teman, hållit henne på en armlängds avstånd i termer av att låta omgivningen till att avslöja sig själv genom sina handlingar. I andra zombie filmer och TV-program, de pågående temat och berättelsen är överlevnad. ”Maggie” tar det i en annan riktning. Du ser en försämring av inte bara den personens kropp, men deras förhoppningar och drömmar. Breslin visar brustet hjärta, av en flicka som ser sin före detta pojkvän få tas bort trots att vädja till sin far för att stanna bara för en dag. Du ser förverkligandet av sin egen nya i de beteenden hon förvärvar längs vägen. Och viktigast av allt, och förmodligen den mest hjärtskärande, i den slutliga interaktioner med sina vänner och i sanning-en framtid som aldrig kommer att komma. Breslin skiner som ingen annan. Det är glad att se henne sträcker hon verkar kapacitet vid denna punkt i sin karriär.

Den tekniska egenskaper av ”Maggie” är spot on för det mesta tack vare regissören Hobson. I sin funktion regidebut, Hobson inriktar sig på tonen av ett känslomässigt drama, inte en skräckfilm med något extra att erbjuda. Jag tänker tillbaka på något som M. Night Shymalan ”The Sixth Sense” när spänningen faktor var sekundär i förhållande till sin berättelse och karaktärer. Hobson fångar de flesta av dessa saker. Filmfotograf Lukas Ettlin målar canvas vackert som vi har sett i andra insatser som ”The Lincoln Lawyer” och TV: s ”Svarta Segel.”

”Maggie” är en gripande drama. Ekande stämningar av slagkraftiga filmer men med karisma av någon underhållande blockbuster du skulle se den här sommaren. Det är väl värt varje dollar av en inträdesbiljett och är en av de mer spännande och fängslande filmer av våren. Maggie dreamfilm, Maggie dreamfilmer hd, Maggie se swesub, Maggie swefilmer – swesub, Maggie sweflixhd

Maggie swesub

Maggie
Maggie
Maggie
Maggie
Maggie
Maggie
Maggie
No links available
No downloads available

Related movies

DMCA.com Protection Status