Margaret Dreamfilm Stream

Margaret    

R 150 Drama

6.5
IMDB: 6.5/10 13,604 votes

, , , ,

USA

Report error

Margaret Dreamfilm

På dagen för dess biopremiär, Kenneth Lonergan länge födas drama var den mest framgångsrika filmen i STORBRITANNIEN. Problem var, det bara öppnas på en skärm. Historien om Margaret ‘ s produktion är sannolikt en fascinerande berättelse i sig, inte minst på grund av Martin Scorsese och Thelma Schoonmaker: s bidrag till den sista edit, som troligen var en återgång till förmån för Lonergan arbete på manuset till Gangs of New York. Men jag ska fokusera på den fascinerande historia som Lonergan har sagt med den här filmen.

Skenbart berättelsen handlar om en New York-skolflicka som heter Lisa (Anna Paquin, som definierar henne som ung vuxen precis som hon definierade sig själv i barndomen med Piano), som oavsiktligt orsakar dödsolyckor i trafiken. Vad som följer är de känslomässiga efterdyningar, kämpade utåt med sin mamma, som en moralisk och etisk krig löner inom henne hormon-sargade kropp.

Föreställningarna är utmärkt hela tiden, särskilt Paquin och J. Smith-Cameron som dotter och mor fångade i gravitationella flux. Jean Reno ger bra stöd som den sorgliga-säck Ramon, medan Matthew Broderick levererar dikt (av Gerard Manley Hopkins) som ger filmen sin titel, och föreslog samtidigt hela livet av sin karaktär genom att det sätt att han äter en smörgås. Det är denna typ av film.

Jag skrev nyligen en genomgång av Winter ‘ s Bone, som jag beskrev som en anti-ung film. Margaret kan vara en pendang i detta sammanhang varna för den blåögda naivitet av ungdomliga oberoende och för att främja vikten av familjen. Som Winter ‘ s Ree, Lisa är en förlorad själ; till skillnad från Ree, Lisa är inte någon som vi beundrar. Men hon är alltid i fokus; Lonergan förväntar sig inte för oss att gilla henne, bara för att förstå henne. Att bibehålla detta fokus, Lonergan själv uppnår den beundransvärda: vävning, en berättelse vars små detaljer och labyrintisk argument spegel bredare existentiella vista, mot vilka de är i skuggan.

Margaret går djupare än Winter ‘ s Bone, leverera något trivsamt oväntade: en typ av Sartrean modern saga om att isolera typ av subjektivitet. Gillar hennes skådespelare mamma på scenen, och precis som oss alla i vår semi-vakna liv, Lisa är den viktigaste spelaren i hennes stora opera. Hon utför de sociala funktioner som gör det möjligt för henne att klamra sig fast vid en känsla av samhörighet, men något gnager på hennes själ. Och då, efter olyckan, hon strävar efter någon form av mening, hon är uppfyllda på en gång genom likgiltighet, innan han blev förförd av de institutioner som gör likgiltighet normala. Inget i den materiella världen uppfyller Lisa; ingenting kan matcha hennes ambitioner. Det här förslaget, anser jag, är att vår förtvivlan framgår av skillnaden mellan det som vi hoppas på och det som verkligheten kan leverera.

Inte undra på att det tog så lång tid att hitta sin väg till en enda BRITTISKA tv: en tre-timmars existentialistiska spela är en tuff sälja. Tio år efter tornen sjönk till Ground Zero, Margaret går med Det Kommer att Vara Blod, Mordet på Richard Nixon, och (för vissa) Zodiac i pantheon av moderna klassiker som kartlägger den Amerikanska psyket i post-9/11 världen. Margaret dreamfilm, Margaret dreamfilmer hd, Margaret se swesub, Margaret swefilmer – swesub, Margaret sweflixhd

Margaret swesub

Margaret
Margaret
Margaret
Margaret
Margaret
Margaret
Margaret
Margaret
Margaret
Margaret
Margaret
Margaret
Margaret
Margaret
Margaret
Margaret
No links available
No downloads available

Related movies

DMCA.com Protection Status