Minions Dreamfilm Stream

AdventureAnimationComedyFamily

IMDB: /10 votes

Report error

Minions Dreamfilm

Vad en imponerande lista av voice-over stjärnor.

Vad roligt tecken munnen flera språk pseudo-meaninged rappakalja (i motsats till att bara rappakalja).

Vilken bra start med en rad intressanta minion historia utdrag (alla av dem redan i trailern – ja, de är de bästa bitarna och inget annat i resten av filmen kommer i närheten).

Vad frustration när de redskap som bara fastnar – och det hela numbingly slipar in förutsägbar mark med ointressant tomt, en rad tråkiga tecken … bla bla … och till slut bara ett annat multimiljon rappakalja animation.

Efter de första 10 min, Hantlangare plågas av alltför många onödiga meningslösa tecken, vanligt skurkar, obetydliga dialog och åtgärder … och tristess (och depression) som Hantlangare erfarenhet på skärmen är tyvärr också parallellt på samma gång genom publiken och aldrig riktigt lyfte upp efter det.

Överraskande, Allison Janney karaktär och med en röst som var mest utmärkande, men det var bara en liten roll. Sandra Bullock är skurken Scarlett Overkill är vägen ungar, och karaktären visualisering saknar något otäckt engagerande faktor, bara nog unsymphatisch. Jon Hamm karaktär tillför någonting alls till den tunn tomten och hans röst är för generisk för att fråga om vem som gör det. Alla de andra stjärnorna hade oviktiga och indistinctive som-bryr sig voice-overs.

Det hela är så intetsägande att den misstänksamma röst Unga Gru (Steve Carrell) rätt att vid filmens slut var sådan en välkommen lättnad på sista (och tyvärr var det slutet) ett litet löfte om uppfinningsrik kul … men alldeles för sent.

Titta på det, men förvänta dig inte för mycket och du skulle förmodligen vara milt underhållen.Minions dreamfilm, Minions swefilmer , dream film Minions ,dreamfilmer pa nettet Minions

No tags for this post. Minions swesub

Minions
Minions
Minions
Minions
Minions
Minions
Minions
Minions
Minions
Minions
Minions
Minions
Minions
Minions
No links available
No downloads available

Related movies

DMCA.com Protection Status