Nancy Drew Dreamfilm Stream

Nancy Drew    

PG 99 ActionAdventureCrimeFamilyMysteryThriller

5.9
IMDB: 5.9/10 16,686 votes

, , , ,

USA

Report error

Nancy Drew Dreamfilm

Jag gillade verkligen denna film. Jag är en ensamstående pappa med en 17-årig dotter som är smart, atletisk och begåvad. Jag ÖNSKAR att min flicka tillämpas sig själv så väl att lösa brott och att hjälpa andra! Så för mig är detta kanske PG nivå Fantasyland. Jag läste för många Nancy Drew böcker i min tonåring år, för länge, länge sedan. Säker på att DETTA tecken var skickligt spelad av Emma Roberts, men INTE likna Nancy Drew jag minns från böckerna. Det är på grund av att manus, inte agerar.

Emma är en bedårande tonåring, spela en självsäker, flitig och stolta karaktär med goda seder och god smak. Hon är inte fångas upp i den trendiga konkurrenskraft runt henne. Det finns vissa brister i Handlingen, bortsett från att inte liknar Nancy Drew av Böcker, och försöker räkna ut vilket årtionde vi är i. (som, vad är det för BIL Egentligen?)

Jag läste på IMDb översikt innan du ser filmen, när jag forskade Rachael Leigh Cook från andra filmer. Detta är inte en av Hennes bästa roller, men jag kommer att fortsätta leta efter mer av hennes filmer. Rachael var för gammal för att spela detta leda, men gör ett bra jobb som vuxit upp anonymt central till mysteriet.

Jag är mycket besviken på andra recensioner som skrivs här. Vissa förväntar sig perfekt anslutning med böcker, vissa förväntar sig mer trovärdiga situationer eller vuxen action-film. Jag fick vad jag förväntade mig! Bra underhållning samt riktade till unga teen flickor, Och deras Fäder som vill ha bra barn med höga krav på etik och prestation. Detta är en Tonåring PG Film, inte James Bond! Vilket skulle DU Vilja ha för en Förebild för DIN Tonåriga Dotter? Nancy Drew dreamfilm, Nancy Drew dreamfilmer hd, Nancy Drew se swesub, Nancy Drew swefilmer – swesub, Nancy Drew sweflixhd

Nancy Drew swesub

Nancy Drew
Nancy Drew
Nancy Drew
Nancy Drew
Nancy Drew
No links available
No downloads available

Related movies

DMCA.com Protection Status