Pee-wee’s Big Holiday Dreamfilm Stream

Pee-wee's Big Holiday    

90 ÄventyrFamiljKomedi

6.2
IMDB: 6.2/10 5,080 votes

, , , ,

USA

Report error

Pee-wee’s Big Holiday Dreamfilm

Disclaimer: jag älskar Pee-Wee! Och ändå inser jag att det finns många annars fina människor i världen som inte får honom.

”Om du älskar honom så mycket, varför inte gifta sig med honom?”

(Jag önskar ~ svimma)

”Stora Äventyr”, som jag tror var Pee-Wee ‘ s bästa produktion, släpptes 1985, 31 år sedan. (Och Pee-Wee har inte åldrats ett dugg. Fantastiskt.) Om du frågar mig, att filmen hade några mycket hög poäng (något med Francis, Alamo scenen, och naturligtvis, mc-bar scen) men också några scener som inte var alla som, liksom den djuraffär eld och den läskiga clown scenen. Efter en klocka för Stora Semester, jag trodde inte att det fanns några scener som kan konkurrera med en biker-bar scen från ”Stora Äventyr.” Men det är en väldigt hög bar. På samma gång, ”Big Holiday” som inte har några scener som mig besviken. Generellt skulle jag säga att det var en tvätt.

I ”Big Holiday” Pee-Wee är innehållet som bor i en liten stad Fairville. Att alla ändringar när Joe Manganiello (som spelar sig själv) anländer i staden och besök fiket där Pee-Wee fungerar. Joe har en ”wow” – faktor, och efter killar prata lite, de inser att de har ett samband. Utom Joe är världsliga, och Pee-Wee inte så mycket, erkänner att han är rädd för att lämna Fairville. Joe får Pee-Wee, att bjuda in honom till hans kommande födelsedag fest i 5 dagar, och ytterligare insisterar på att han kör över landet för hela upplevelsen.

När Pee-Wee lämnar Fairville, det har de ”Stora Äventyr” – känsla, utom i stället för Alamo, Pee-Wee är på väg till Joe ‘ s, New York City lägenhet penthouse. Som ”Stora Äventyr”, Pee-Wee kör in i ett antal intressanta karaktärer längs vägen, att få till (och lära av) en del obekväma situationer ändra sin transportmedel, men alltid på väg till NYC.

I Pee-Wee ‘ s världen, karaktärerna verkar alla vara udda men också pipig ren. Även den ondsinte tecken fortfarande njuta av en känsla av oskuld. Den här filmen är lite av ett avsteg från denna formel, eftersom Joe spelar straight man. Joe aktier Pee-Wee ‘ s smittförande egenskaper, hans förmåga att se världen i ”glass half full” – fråga, liksom hans härliga känsla av förundran. Men han är också fullmatat med ”machismo” och ”cool”. Att fusion är lysande, och jag kan inte föreställa mig att det kunde vara någon annan för att spela rollen av Pee-Wee ‘ s nya vän än Joe Manganiello. Pee-wee’s Big Holiday dreamfilm, Pee-wee’s Big Holiday dreamfilmer hd, Pee-wee’s Big Holiday se swesub, Pee-wee’s Big Holiday swefilmer – swesub, Pee-wee’s Big Holiday sweflixhd

Pee-wee’s Big Holiday swesub

Pee-wee’s Big Holiday
Pee-wee’s Big Holiday
Pee-wee’s Big Holiday
No links available
No downloads available

Related movies

DMCA.com Protection Status