Prisoners Dreamfilm Stream

CrimeDramaThriller

IMDB: /10 votes

Report error

Prisoners Dreamfilm

Det finns en känslighet som Chef Denis Villenueve och skribenten Aron Guzikowski lever i att föra sin nyaste film ”Fångar” från Warner Bros. till skärmen. Starring en Academy Award-nominerade skådespelare som inkluderar Hugh Jackman, Jake Gyllenhaal, Terence Howard, Maria Bello, Viola Davis, Oscar-vinnare Melissa Leo, och Paul Dano, detta är en smart konstruerat och känslomässigt kommit mysterium thriller som är grundligt roligt.

Synopsis är fullt i trailern. När två unga flickor försvinner, är en som tillhör Keller och Grace (Jackman och Bello), den andra för att Franklin och Nancy (Howard och Davis), en hot-shot-detektiv (Gyllenhaal) är tilldelad ärendet och obevekligt försöker hitta ledtrådar som skulle kunna leda till var den saknas. När en mentalt handikappad Alex Jones (Dano) finns nära scenen försvinner med inga hårda bevis, Keller tar saken i egna händer.

Jag måste säga att jag har aldrig varit hypnotiserad med verk av Hugh Jackman och Jake Gyllenhaal. Jackman, som är färsk i sin första nominering för Tom hoopers ”Les Miserables” har aktiverats i ett massivt sätt. Närmar sig sin karaktär med den grymhet som gjorde honom till en stjärna i ”X-men” franchising, han hammare hans väg in i varje scen, hålla publiken gissa om sina egna moraliska komplikationer. Han sliter i kulisserna på ett sätt som vi aldrig sett honom och lager hans karaktär med massor av kärlek, empati, sorg och ilska. Det är hans bästa dramatiska strävan han någonsin gjort.

När det gäller att Jake Gyllenhaal, många, och förmodligen rätt skäl, dras mot hans arbete i Ang Lee ‘ s ”Brokeback Mountain”, som hans lysande ögonblick i filmhistorien. Jag tror att han har gått djupare i verk som ”Jarhead” och ”Zodiac”, men de var bara ytan av vad han kan göra som skådespelare. Som Detektiv Loke, Han står fast och tall i en av årets bästa föreställningar. Oerhört utförs som en man bortkopplad från verkliga känslor, finner han sig själv helt betagen av mysteriet kring två saknade tjejer. Han iscensätter karaktär beats och fästingar som påminner om Joaquin Phoenix: s mäktiga arbete i ”The Master” förra året.

Vad som är mycket uppfriskande i filmen är den erbjuder en bra påminnelse om hur lysande skådespelare Terence Howard är. Den Oscar-nominerade skådespelaren verkade falla i glömska efter sin nominering för ”Hustle and Flow” år 2006, av en slump samma år Gyllenhaal fastnat hans första, och har nu insett hans kapacitet när han väljer mer dynamiska och passionerade tecken. I en film som kretsar kring hans inblandning, Paul Dano inte har alltför mycket att erbjuda, men är helt adekvat i form.

Filmen är dock inte helt perfekt. Aron Guzikowski djup manus erbjuder ett stort mysterium historia, full av vändningar, alla lite en smula förutsägbar, men det är inte där han vacklar så mycket. Hans konstruktion av den kvinnliga motsvarigheter, Maria Bello, Viola Davis, och Melissa Leo, är inte lika skarpt eller smidigt sätta ihop som jag vill att de ska vara. De har vardera en ”scen” som ger oss sin karaktär är motivation och titta in på deras filmiska psyke men vissa kastas i ganska lättjefullt och lyckas stoppa historien i fläckar.

Filmens tekniska förtjänster alla upphov till de förmågor av sina röster. Roger Deakins, den mest förfallna Filmfotograf i verksamheten, fångar fantastiska porträtt av samtal, väder och scener som fortsätter att bevisa sin briljans i filmens värld. Filmens betyg är mästerligt placerade av Jóhann Jóhannsson medan Joel Cox och Gary Mört redigera filmen till en oklanderlig takt.

På 153 minuter, filmen är detaljerad, exakt, och engagerande nästan hela. Jag känner att det är ett kortare klipp av filmen som säkert skulle vara en Bästa film-nominerade för årets Academy Awards om att det existerade. Filmen kan fortfarande vinna detta stöd med vad de har nu, men jag tror att det finns aspekter av filmen medlemmar kommer inte att kunna ta sig runt. En hög nivå av våld och tortyr scener infunderas med en längre körning kan hålla folk på avstånd. En sak som inte kan förnekas är den mäktiga verk av Hugh Jackman och Jake Gyllenhaal. De två har erbjudit massor av minnesvärda föreställningar i sin filmografi, men deras arbete i ”Fångarna” är styckat och klart deras bästa som de har erbjudit.

”Fångar” är en fantastisk bedrift för film år. Grundlig, gåtfulla, och rent fantastiska. Ett måste-se för film älskare.

Filmen öppnar på biograferna denna fredag, September 20.Prisoners dreamfilm, Prisoners swefilmer , dream film Prisoners ,dreamfilmer pa nettet Prisoners

No tags for this post. Prisoners swesub

Prisoners
Prisoners
Prisoners
Prisoners
Prisoners
Prisoners
Prisoners
Prisoners
Prisoners
Prisoners
Prisoners
Prisoners
Prisoners
Prisoners
Prisoners
Prisoners
Prisoners
Prisoners
Prisoners
Prisoners
Prisoners
Prisoners
Prisoners
Prisoners
Prisoners
No links available
No downloads available

Related movies

DMCA.com Protection Status