Rings Dreamfilm Stream

Rings    

PG-13 102 Skräck

4.5
IMDB: 4.5/10 20,394 votes

, , , ,

USA

Report error

Rings Dreamfilm

Sju dagar! En enkel fras som satte skräck i våra hjärtan åh så många år sedan. Visst, du vet att jag pratar om Ringen, den skräck film om en död leverera video tape säker på att skrämma dig till döden. Samara: s berättelse har fallit på sparlåga för en tid, men likt förbannat video, den serien har återuppstått till den moderna världen, än en gång har du ihopkrupen på din skärm. Kommer Ringar leva upp till potentialen? Robbie K här, ännu en gång dela med sig av sina åsikter på ännu en film. Låt oss komma igång.

GILLAR: • Anständigt agerar • Fint smälter in i den moderna eran • Stark berättelse om en skräck

Sammanfattning: Okej, den här filmen är verkligen inte kommer att vinna pris för bästa prestanda, men Ringen ” – rösterna har en viss skicklighet i sina framföranden av college barn plågas av en ond ande. Matilda Anna Ingrid Lutz och Alex avkastningen på eget kapital är det som leder på denna berättelse, som gör ett bra jobb med att balansera romantik och detektiv arbete, slutligen en makt par som inte var irriterande. Och Johnny Galecki trades en nörd roll för en annan, men den här gången hans vetenskapliga kvaliteter hade en lite mörkare variant av den mix. Generellt, rösterna får en klapp på ryggen för att fastställa några bra tecken att haka på. Men stora saker denna recensent gillade inblandade historien komponenter av filmen. Ringar har hoppat in i den moderna området, släppa den gamla VHS-band för moderna MP4-filer. Det kommer att bidra till att överbrygga den generation luckor, och lägga till ett nytt element som de andra avbetalningar saknades. Och historien var mycket starkare än jag väntat. Ringar har mer mystik till det, försöker hitta svar till gåta Samara ursprung. Där det passar i den stora tingens ordning är lite upp i luften, men det finns åtminstone några tecken utveckling och drama för att krydda upp saker och ting. Och för den som slutar, för det är lite tvetydigt, vilket ger en härligt mörk stängning, men fortfarande lämnar det öppet för framtida omgångar. Inte den starkaste finish, men också inte illa.

OGILLAR: • skrämseleffekt på En Låg • Lite tomt element svag • Inte samma Ring

Sammanfattning: Ringar historia kan vara på mål, men den skrämseleffekt fortfarande inte når samma nivåer som den första filmen kunde uppnå. Denna delbetalning tillgripit för att hoppa ut skrämma stunder, främst för att försöka få dig att hoppa med plötsliga höga ljud och hallucinationer som dyker upp från ingenstans. Många av dessa stunder inte var vältajmad, och för att vara ärlig många av de objekt som bara inte skrämmande. Tänker på den första filmen och hur läskigt allt var, det okända som alltid bråkade du tills något vuxit ur ingenstans. Alla som var mycket utspädd i denna delbetalning. Trots att de äntligen visa dig hur hon dödar sina offer, laget inte riktigt göra det så skrämmande som jag trodde det skulle vara (tror ghost rider sin själ stare utan flashiga brand). Ringen var som saknar denna faktor, och hade mer av ett mysterium tema för att det än en verklig skräck. Dessutom fanns det också några tomt element som inte lyser så mycket som de ville. För denna recensent, det är fortfarande några frågor är att de fortfarande inte fullt ut svarade att du ska rita själv. Nedre raden ogillar är att Ringarna inte riktigt träffar samma nivå som den första filmen hade alla dessa år sedan.

DOMEN:

Sammanfattningsvis, Ringen är inte så mycket en skräckfilm i den här omgången, men ett mysterium film om att avslöja ursprunget till Samara. Samtidigt som skådespelarna är hyfsade, historien är mest tänkt ut, och vi har några svar, är det fortfarande inte känns som Ringen-serien vi har lärt känna. Om du letar efter en film att skrämma byxorna av dig, tyvärr det här är inte filmen att göra det. Och som du säkert kan gissa, men yours truly inte rekommendera detta för teater och bönfaller du att vänta tills det träffar uthyrning står. Bara människor som kan njuta av denna en i teatern finns de som bryr sig om historien del av filmen, men jag tycker fortfarande att du kan vänta hem (jag menar, vi har väntat i tolv år för denna rätt?).

Min poäng är:

Drama/Skräck: 6.5 Filmen Som Helhet: 5.0 Rings dreamfilm, Rings dreamfilmer hd, Rings se swesub, Rings swefilmer – swesub, Rings sweflixhd

Rings swesub

Rings
Rings
Rings
Rings
Rings
Rings
Rings
Rings
Rings
Rings
Rings
Rings
Rings
Rings
Rings
Rings
Rings
Rings
Rings
Rings
Rings
Rings
Rings
Rings
Rings
Rings
Rings
Rings
No links available
No downloads available

Related movies

DMCA.com Protection Status