Satan’s Little Helper Dreamfilm Stream

Satan's Little Helper    

R 96 KomediRomantikSkräck

5.3
IMDB: 5.3/10 4,969 votes

, , , ,

USA

Report error

Satan’s Little Helper Dreamfilm

I Halloween, studenten av teater Jenna Whooly (Katheryn Winnick) återvänder till Bell Ön för att tillbringa semester med hennes familj och hennes pojkvän Alex Martin (Stephen Graham), som studerar i samma klass och var också uppvuxen på ön. Hennes yngre bror Douglas ”Dougie” Whooly (Alexander Brickel), som är mycket fäst vid Jenna och är fascinerad av tv-spelet Satan ‘ s Little Helper, blir svartsjuk med förekomsten av Alex. Han lämnar hemmet, iförd sin dräkt av Satan ‘ s little helper söker Satan på gatorna för att döda Alex. Dougie möter en seriemördare som av en tillfällighet är klädd i en dräkt av Satan och föreslår honom att attackera Alex. Han ger galen mördare hem, och Jenna och hennes mamma Merrill Whooly (Amanda Plummer) anser att den maskerade mördaren är Alex agerar som Satan för att behaga Dougie. Senare pojken går med kriminella längs gatorna hjälpa honom att döda lokalbefolkningen.

Jag köpte DVD-skivan ”Satan’ s Little Helper” med mycket låga förväntningar och jag hittade en helt kult-film. Den morbida historia blandar slasher-film med mycket mörk komedi, och arbetar sedan är det lustiga i huvudsak eftersom de roliga uppträdanden av de maskerade Satan. Hans piece-of-art ” med de organ som har av hans offer kunde vara mer utforskat i historien. Den naiva lilla idiot som hjälper honom är irriterande och idiot och Katheryn Winnick är oerhört vacker och förförisk bär sin mors kostym. Min röst är åtta.

Titel (Brasilien): ”O Ajudante de Satã” (”Satans Hjälpare”) Satan’s Little Helper dreamfilm, Satan’s Little Helper dreamfilmer hd, Satan’s Little Helper se swesub, Satan’s Little Helper swefilmer – swesub, Satan’s Little Helper sweflixhd

Satan’s Little Helper swesub

Satan’s Little Helper
Satan’s Little Helper
Satan’s Little Helper
No links available
No downloads available

Related movies

DMCA.com Protection Status