Sin noticias de Dios Dreamfilm Stream

Sin noticias de Dios    

R 95 Komedi

6.5
IMDB: 6.5/10 4,927 votes

, , , ,

Spain, France, Italy, Mexico

Report error

Sin noticias de Dios Dreamfilm

Detta var en av de roligaste film upplevelser jag har haft i år. Jag
såg filmen på AFI festival i Los Angeles, det kommer att släppas i USA i April under rubriken ”inte Fresta Mig.”

Cruz (djävulen) och Abril (angel) är gjutna mot slag och det fungerar mycket bra, Cruz ger ett av hennes bästa framträdanden. Bernal är också minnesvärd som en mycket sympatisk djävulen, och Birchir är helt övertygande som den frustrerade boxare vars själ hänger i balans.

Filmen börjar med en fantastisk bit av filosofiska exposition, en chock för någon som är van att titta på Hollywood mat. Du kan inte föreställa dig dialog som detta är en Hollywood-film, ändå är det roliga, fängslande, lysande. Humor i filmen är, av Amerikanska normer, sofistikerade och intelligenta, men filmen är full av sexuella bilder och våld (inget extremt, men energigivande att historien) och är lättillgängligt. Det bör vända sig till en ganska bred publik, särskilt eftersom det finns så många spansktalande i USA.

Det är ett fantastiskt och underhållande moral spel, action, drama och komedi tätt sammanflätade, med en politisk undertext som i sig själv är den drivande kraften bakom filmen.

Helvetet är porträtteras som en engelsktalande corporation i Amerikansk stil (även bemannas med Européer), och Himlen främst äger rum i en fransktalande Parisisk nattklubb. Jorden scener är i Spanien, och möten mellan änglar och djävlar i Latin. Det hela fungerar mycket bra och undertexter är lätt att följa.

Soundtracket börjar med en Dylan-låt jag inte hade hört innan också. Sin noticias de Dios dreamfilm, Sin noticias de Dios dreamfilmer hd, Sin noticias de Dios se swesub, Sin noticias de Dios swefilmer – swesub, Sin noticias de Dios sweflixhd

Sin noticias de Dios swesub

Sin noticias de Dios
Sin noticias de Dios
Sin noticias de Dios
Sin noticias de Dios
Sin noticias de Dios
Sin noticias de Dios
Sin noticias de Dios
No links available
No downloads available

Related movies

DMCA.com Protection Status