Singham Returns Dreamfilm Stream

Singham Returns    

142 ActionDrama

5.7
IMDB: 5.7/10 5,678 votes

, , , ,

India

Report error

Singham Returns Dreamfilm

Jag såg filmen för några av mina vänner hade redan bokat biljetter för mig utan min tillåtelse. Annars skulle jag inte ha.

Alla som har sett Singham har att nödvändigtvis se här. Jag gillade verkligen den första Singham film. Syftet med denna film verkar vara att förbättra rykte av titelkaraktären. Det gör så ganska framgångsrikt, men tillför inget mer. Du är det i multiplex, du vet vad som kommer att hända, men du fortfarande titta på den eftersom den första filmen var bra (som jag kallar det den Första Filmen syndrom).

Nu, kommer till själva recensionen. Jag tror att filmen saknade substans, originalitet samt tomt. Tomten var relativt enkel. De flesta av filmen är full av slow-mo skott av Ajay Devgn gå från en bil mot någon eller leverera en mycket intensiv dramatiserade dialogrutan och mycket hög musik spelas i bakgrunden som kameran panorerar följt av intensiv tanklösa handlingar (men är inte det poängen med Singham filmer).

Det var en punkt som filmen kunde ha utarbetats fler som var den svåra situationen för familjen till den avlidne polis. Men det var relativt kort och slutade utan större konsekvens. Några humoristiska one-liners prövades under filmen, men de var för få och för långt mellan.

Filmen försöker skildra enighet mellan Mumbai polisen, men dess stereotypa och mycket osannolik.

Slutresultatet är att du är frånkopplad från filmen. Du kan surfa på nätet och läsa ett helt kapitel i Mahabharata medan Singham har vandrat från sin bil (eller vad det nu är) för att den skurken. Men du är aldrig uttråkad.

Filmen uppnår vad det vill. Du måste beslutat om ni vill samma sak. Om ja, och om mindless action-filmer är din smak och du vill bara goodie-bra saker händer i din film vars början och slut kan förutsägas med 98% noggrannhet av en 3-åring, då är den här filmen är bara för dig. Njuta. Singham Returns dreamfilm, Singham Returns dreamfilmer hd, Singham Returns se swesub, Singham Returns swefilmer – swesub, Singham Returns sweflixhd

Singham Returns swesub

Singham Returns
Singham Returns
No links available
No downloads available

Related movies

DMCA.com Protection Status