Sita Sings the Blues Dreamfilm Stream

Sita Sings the Blues    

82 AnimeratDramaMusicRomantik

7.7
IMDB: 7.7/10 3,773 votes

, , , ,

USA

Report error

Sita Sings the Blues Dreamfilm

Sångaren i Sita Sings the Blues är Annette Hanshaw, en jazzsångerska 75 år sedan, nu är det nog unremembered av alla men forskare. Hon är känd som en av de integrerade delar i Nina Paley är vackert animerad första filmen, som produceras på sin bärbara dator under en period av fem år. För mig är detta ett landmärke filmen i upplösning mitt motstånd till animation.

De andra delarna så väl integrerat är personlig historia av Nina Paley är trasiga äktenskap, motsvarande situation av Sita: s avvisande av Rama i det Indiska eposet, Ramayana, och animerade (i båda betydelserna) samtal om att epic.

Första gången jag haft denna i ett pressmeddelande screening för 2008 Seattle International Film Festival. Sedan tog jag och hälsade på släktingar, inklusive en 9-åriga barnbarn, för att se den. Alla var glada. Detta är den sällsynta film som tilltalar både barn och vuxna.

Den animerade Sita påminde mig om Betty Boop, men med en större vikt på bröst. Tiden räcker mars. Sita Sings the Blues dreamfilm, Sita Sings the Blues dreamfilmer hd, Sita Sings the Blues se swesub, Sita Sings the Blues swefilmer – swesub, Sita Sings the Blues sweflixhd

Sita Sings the Blues swesub

Sita Sings the Blues
Sita Sings the Blues
No links available
No downloads available

Related movies

DMCA.com Protection Status