Sparkle Dreamfilm Stream

Sparkle    

PG-13 116 DramaMusic

5.7
IMDB: 5.7/10 5,327 votes

, , , ,

USA

Report error

Sparkle Dreamfilm

Var inte hyped om nya ”Gnistra” och egentligen inte vill se men vi gjorde detta kl. Glad att vi bara betalade $6.00, inte är värda mycket mer. Filmen var inte i stånd att fånga ursprungliga essens; det viktiga varnande berättelse om stjärnstatus. Houston har köpt rättigheterna till manuset i slutet av 90-talet och var på väg att göra det till en Aaliyah fordonet. Detta skulle ha fungerat perfekt som Aaliyah hade en stark agerar talang, Jordin Sparks kan inte agera och inte heller hon har star quality, absolut inte tillräckligt för att göra denna film. Filmen var i förarbetet när Aaliyah dog så det lades på is.

Största problemet är det att skriva. I ett försök att uppdatera skript, författare mover läge från Harlem till Detroit och tid från slutet av 50-talet till 1968. Fina, skriver dock saknades big-time. Jag tror att de ville fånga ”Sparkle” med en touch av ”De Fem Hjärtslag” och de misslyckades. Dialogen var torr, tråkig, och än gjort. Inte förvånande eftersom produktionsteamet är skaparna av Spelet. ”Sparkle”/”Fem Hjärtslag” gjorde du bryr dig om karaktärerna, inte här. Lägg till i dåligt författarskap, dåliga redigering, det var mer som en musik video och du aldrig kändes som att det var 1968 eftersom alla kostymer inte var äkta och såg ut som om de enbart var retro kopior. Kameravinklar som användes var så smart att det kom ut som en julgran. Jag tror att de glömde att 1968 var vi inte trådlöst. Vi behövde Mikrofon, förstärkare och full band, inte syntar och datorer. De flesta av föreställningarna visas utan någon utrustning. Jag antar att filmen beslutsfattare förstår inte mindre är mer. Att de dessutom fixade de viktigaste och mest avgörande elementet i berättelsen (dvs Systers OD) som helt gjort slut otroliga och du kände som lärdomen av historien som var förlorat och aldrig har lärt sig. Det var konstigt att titta på en annan sak om filmen; borttagandet av den svarta kulturen. Författarna nämner ras upplopp 2x i filmen, men skildrar Detroit som är vackert mångkulturella. Alla scener har en fin balans av multi-etniska grupper inblandning och umgås w/varandra. Det var som att titta på Houston ”Cinderella”. Den blandade kulturer används det var avsiktligt att ta bort tanken på att tävla, men här sticker ut särskilt eftersom en av de ursprungliga berättelse handlade om civila rättigheter rörelse. Författare berörde endast på detta kort och samtidigt på den dysfunktionella familjen element i en scen. Det var mycket tråkigt att se och helt orealistiskt för perioden.

Nästa är naturligtvis jobbintervju. Jag älskar artister som är ‘trippel’ hot, men de måste vara herrar i alla delar av underhållning. Jag är inte ett stort fan av att anställa sångare att agera och denna film visar varför. Sparks var exceptionellt svag som Gnistrar. Först och främst är detta är en svart berättelse om en svart familj. Liksom Carra och McKee, Gnistor är blandad men där ovannämnda kvinnor är avgjort ”women of color” (kulturellt) , Gnistor är uppenbarligen mer ”vit”. Jag pratar inte om hennes utseende utan för att hennes sätt. Någon som vet Lonette McKee vet exakt vad jag talar om. Gnistor tonen i tal, leverans av linjer, och avsaknaden av en naturlig rytm fastnat b/c av denna skillnad. Förvånansvärt Houston faktiskt levererade de starkaste av kvinnor. Gud vila i sin själ, Houston var inte trodde alltid det bästa skådespelerska, men hon kom ut bra här. Hennes agerande var det starkaste sedan ”Livvakt” kanske b/c berättar sin egen historia om de yttre tecknen på framgång. Det är väldigt uppenbart utvidgades produktionen till att visa upp sina scener a/f hennes död. Hennes enda låten är det helt w/o eventuella ändringar. Stödjande rösterna (män) är starkare som hjälper kvinnor men eftersom skrivandet är inte det, det är allt för irrelevanta.

Musik – Var ska du börja? R. Kelly, ledsen att du inte Curtis Mayfield. Filmen utspelar sig i Motown 68, musik inte skulle vilja 2012. Utgående spår, ”En Flygel” och ”Kärlek” låter alldeles för mycket som idag. Kelly behöver lite mer återgång om han verkligen kommer att ta det till Broadway. Hans arrangemang av ”Något Han Kan Känna sig” var något annat än en EnVogue täcka. Jag undrade om han hört Aretha ursprungliga mästerverk.

Allt jag kan säga går inte förväntar sig att ha samma sentimentala känslan för den ursprungliga, du kommer inte. Jag hoppades att detta skulle vara så bra så att jag inte skulle jämföra det ursprungliga. Istället satt jag genom denna film önskar jag var hemma och tittade på min DVD av den ursprungliga. Ulimately den här filmen fokuserar för mycket på utseende och inte tillräckligt på ämne, ungefär som vårt samhälle idag. Det saknar allvarliga hjärt-och empati från sin föregångare. Sparkle dreamfilm, Sparkle dreamfilmer hd, Sparkle se swesub, Sparkle swefilmer – swesub, Sparkle sweflixhd

Sparkle swesub

Sparkle
Sparkle
Sparkle
No links available
No downloads available

Related movies

DMCA.com Protection Status