Stark Raving Mad Dreamfilm Stream

Stark Raving Mad    

R 101 ActionKomediKriminal

6.4
IMDB: 6.4/10 4,368 votes

,

, , , ,

USA

Report error

Stark Raving Mad Dreamfilm

Detta mest vara den bästa direkt-till-video-film under en lång tid. Jag köpte den här filmen i Maj när den släpptes på dvd i Norge. Jag bara tittade på det igen ett par dagar sedan, och jag kommer att säga att Star Raving Mad är bra. Är inte stor, men det är bättre än de flesta av skit den du ser i din lokala teatern. Detta är den bästa Seann W. Scott film eftersom Road Trip och den första American Pie. Alla hans andra filmer han spelade bara en annan version av Stifler. Oftast en mer dum en. Men det har han äntligen skakade av Stifler. Scott var Ben McGewen i denna film. Han var cool och smart och väldigt bra skrivet. Inte likhet Stifler alls. I alla hans andra film, tänker du om Stifler när du ser Scott. Men inte den här gången. Han äntligen gjorde det. Om du vill se Scott växa som aktör, inte hyra Amerikansk Bröllop eller Bulletproof Monk. Hyr denna. Eller göra som jag och köpa det.

För resten av filmen, att du fick en bra tomt. Du har sett det förut, men inte på detta sätt. Scott är förenade med en stor skara tecken. Hans side-kick, häftig Rikki (som spelas av roliga Timm Skarp från Odeklarerat), en vidskeplig safe cracker, Jeffrey (Patrick Breen), en rivning expert (John B. Crye), som fungerar bäst för hög, och den enda person som verkligen vet vad hon gör, och håller ihop gruppen, den är expert på datorer, Betty (Suzy Nakamura). Du fick även FBI-agenter som spelas av Dave Foley och Kavana Smith, en ex-flickvän (Monet Mazur), Adam Arkin som en nattklubb ägare, och Lou Diamond Phillips som the bad guy Gregory. I en ganska stereo-typiska roll. Men med en cool frisyr.

SRM är roligt och det är verkligen bra skrivet, men slutet känns lite platt. Du fick stå ut med två FBI-agenter och massa bad guys, och du får inte skjuta ut. Det är en besvikelse. Men över allt en bra film.

Jag gav den 7 eftersom jag tror att det kan bli mycket bättre, och det kan ha en cool stå utanför i slutet. Men fortfarande mycket bra och rolig. Stark Raving Mad dreamfilm, Stark Raving Mad dreamfilmer hd, Stark Raving Mad se swesub, Stark Raving Mad swefilmer – swesub, Stark Raving Mad sweflixhd

Stark Raving Mad swesub

Stark Raving Mad
Stark Raving Mad
Stark Raving Mad
Stark Raving Mad
Stark Raving Mad
Stark Raving Mad
Stark Raving Mad
No links available
No downloads available

Related movies

DMCA.com Protection Status