Stranded Dreamfilm Stream

Stranded    

R 95 Science Fiction

5.4
IMDB: 5.4/10 2,307 votes

, , , ,

Spain

Report error

Stranded Dreamfilm

Dessa dagar sci-fi tenderar att bli allt om åtgärd, glänsande spaceships och utlänningar med rynkig tentakler. Ingen fantasi, ingen mystik, inga bisarra okänd. Action film eller relation dramer som utspelar sig i rymden. Det är inte min idé av sci-fi.

Denna film tar sin tid. Vi spenderar en bra bit av filmen tittar på den besättning som kraschlandat på Mars utan tillräckligt med förnödenheter, försöker lista ut vad man ska göra. Det tar lång tid innan vi kommer till mysteriet, och för en gångs skull, att vi inte får se dvärg bakom gardinen. Om detta var en Hollywood-film, som alla Strandsatta skulle skäras ner till ca 15 minuter, och resten av filmen skulle vara en action-film där den överlevande besättningen är jagad av några lama bov, kanske en besättningsmedlem blivit galna, eller några rostiga martian vaktmästeri robot med ett par skruvar lösa.

Jag gillar filmen. Gör inga misstag, det har en hel del DÅLIGA saker om det. Ett par hemska gjutning val, amatörmässiga regi, och helt fruktansvärt voice-over berättarröst. De första fem minuterna är så hemskt att du inte skulle tro det. Men när filmen kommer igång, det är nog bra det för att låta dig att ignorera de dåliga.

Om du vill Hollywood sci-fi, inte titta på denna film eftersom du kommer absolut hatar det. Men om du gillar filmer som 2001, Solaris och THX-1138, då kanske du vill ge denna film en chans. På något sätt är det upp till de normer för sådana mästerverk, men det är långt mer minnesvärd och intressant än någon annan Mars-flick som gjorts de senaste åren.
Stranded dreamfilm, Stranded dreamfilmer hd, Stranded se swesub, Stranded swefilmer – swesub, Stranded sweflixhd

Stranded swesub

Stranded
No links available
No downloads available

Related movies

DMCA.com Protection Status