Summer of ’42 Dreamfilm Stream

Summer of '42    

103 ComedyDramaRomance

7.3
IMDB: 7.3/10 5,540 votes

, , , ,

USA

Report error

Summer of ’42 Dreamfilm

Sommaren 42

Av Tom Fowler

Denna film rörde mig på ett udda sätt. Kanske är det för att jag väntat i 30 år på sig att visa den och se så mycket av den unga killen som jag brukade vara i Hermie att det är lite skrämmande. Man ska inte titta för djupt i en spegel av något slag. De flesta människor som läser detta kommer att vara bekant med det gamla och välkända historien. Tre unga pojkar, alla 15 år, är att spendera en tråkig sommar på en semester ön under sommaren 1942. Den underbara Dorothy, 22 år gammal och hennes man bort kampen mot kriget, är oförglömligt spelas av Jennifer O ‘ Neill, fräsch och mycket vacker i sommaren 1972 när den här filmen var att njuta av det imponerande körning i landets teatrar. Dorothy bor ensam och Hermie injicerar sig i hennes liv, bära matkassar och utför udda jobb runt hennes hem. Regissören Robert Mulligan var klokt att inte låta oss få veta Dorothy alltför väl, eftersom detta gör det möjligt för oss att känna samma mystik kring henne som Hermie känns, och det är genom hans ögon de viktigaste delarna av denna fina film presenteras.

Hermie var slagen med Dorothy från början, men vi är aldrig tillåtet att tänka att känslor är besvarad, mycket till mulligans kredit, till Sommaren 42 mycket lätt kunde ha förvandlats till något sliskig utan hans skickliga och diskret riktning. Under hela filmen vi se en bild av världen genom den 15 år gamla manliga ögon. Liv och kärlek är överväldigande mysterier i den åldern och vi är något lugnad av det faktum att det är inte förrän djupt in i filmen som Dorothy, chockade och sorgsna genom telegram informera henne soldat makes död, dukar under för en tillfällig men mycket intensiva känslor och introducerar Hermie till en värld han har bara drömt om. Allt kommer med kostnader och vi kan se Hermie och hans kompisar, själva infördes till världen av kvinnor och relationer under denna långa sommar, vid filmens slut reträtt tillbaka, för den dyrbara tid de har kvar för det, i säkerhet i barndomen och tonåren oro. Kanske denna film fungerat så bra som den gjorde på grund av förekomsten av Ms O ‘ Neill. Hennes personliga problem och ångest är väl dokumenterade, och man undrar om en del av detta har inte dyker upp på skärmen vid denna tidiga tid i hennes liv? En del av sorgen hänger över Sommaren 42 till denna dag. Robert Mulligan kunde inte hålla löftet om denna film och Den Andra, mindre kända, men underbar film som gjorts under samma period. Gary Grimes aldrig haft en annan Hermie roll och säkert Ms. O ‘ Neill aldrig förstod hennes stora potential som finns eller någonsin igen nått excellence hon gjorde som Dorothy. Vem vet, kanske konst gjorde imiterar livet att komma och det är det som ger Sommaren 42 sin välförtjänt rykte.
Summer of ’42 dreamfilm, Summer of ’42 dreamfilmer hd, Summer of ’42 se swesub, Summer of ’42 swefilmer – swesub, Summer of ’42 sweflixhd

Summer of ’42 swesub

Summer of ’42
No links available
No downloads available

Related movies

DMCA.com Protection Status