Swingers Dreamfilm Stream

Swingers    

R 96 KomediRomantik

7.3
IMDB: 7.3/10 66,708 votes

, , , ,

USA

Report error

Swingers Dreamfilm

Jag tror att några av de läsare som har kommenterat på denna film verkar missa poängen. Även om det kan sägas att den här filmen har ingen handling att tala om och ingen central punkt för att det, mitt svar är: så vad? Inte varje film är gjord för att lära dig hur du ska leva ditt liv. Vissa av oss kan titta på en film bara för ren njutning av att lyssna till tecken att interagera. Swingers gör ett bättre jobb för att uppnå detta än de flesta filmer som någonsin gjorts. Vem som helst kan göra Godzilla eller Independence Day, men det tar en väldigt speciell film för att bli en ”kult hit” med inget mer på det: s förfogande än no-name aktörer (på den tiden) och catchy dialog. Den här filmen var den språngbräda för praktiskt taget varje aktör i det, med varje går vidare till mer kända delar.

Ok, nog för att predika, ren och enkel denna film är bra. Vince Vaughn ‘ s karaktär är en av de mest sympatisk tecken du ser i en film. Även om du inte har någonting gemensamt med någon som honom, du kan inte hjälpa att jag gillar honom. Han är rolig, smidig, och en trogen vän, och han har några av de mest iögonfallande rader i filmen. Alla andra på denna webbplats har citerat det om och om igen, så behöver jag inte, men låt oss bara säga att det är roliga grejer. John Favreau karaktär, Mikey, gör du skratta och samtidigt vilja att slå honom för att han är så dum. Det finns så många roliga scener i den här filmen, jag kan inte ens börja att beskriva dem. Men den absolut bästa alltid innebära Vaughn, och den del där han är i trailer beskriver sin erfarenhet audition för en pilot är klassisk. Du vet att han livnär sig flickorna en linje hela tiden, men det är så övertygande och så är alla så i vördnad för honom, det är hysteriska. Och när Mikey försöker att agera cool framför servitriser de möts, och underlåter att göra det, bara för att se Trent berätta för dem att han är en producent och titta på dem svimma, jag kan inte se hur människor tycker inte det roliga.

Iaf, om du inte har sett denna film ännu, gör dig själv en tjänst och gå och hyra den. Den uppbyggnad som erbjuds på denna webbplats är endast en bråkdel av vad du egentligen får ut av att titta på det. 10+/10 Swingers dreamfilm, Swingers dreamfilmer hd, Swingers se swesub, Swingers swefilmer – swesub, Swingers sweflixhd

Swingers swesub

Swingers
Swingers
Swingers
Swingers
Swingers
Swingers
No links available
No downloads available

Related movies

DMCA.com Protection Status