The Bequeather Dreamfilm Stream

ComedyMystery

IMDB: /10 votes

Report error

The Bequeather Dreamfilm

Detta är en linje, som är något av en politisk person, jag har inte bara funnit att det är mycket roligt, men jag fann det också perfekt beskriver framväxten av Justen Overlander. Till synes från ingenstans, han besitter inte bara den tokiga agerar färdigheter av Jim Carrey, minus overacting & trött ansiktsuttryck, men han kan också skriva en kvick manus och direkt liksom! Han verkar bara ha en bred och naturlig förmåga att leverera sina repliker smidigt, utan att tvinga dem. Med sin film, BEQUEATHER, Mr Overlander ger oss en försmak av vad som komma skall.

Jag är en älskare av Oberoende Film, som jag tror det är där den verkliga talang, hjärta & själ och passion för att göra film ligger. Det är verkligen fantastiskt att se vad som kan åstadkommas på en återhållsam budget av en äkta älskare av film och filmskapande. DEN BEQUEATHER, såvitt jag vet, är Mr Overlander första full-längd långfilm som regissör. Valet att filmen är i svart & vitt var ett mycket bra beslut. Som lovat, det kom tillbaka minnen av YOUNG FRANKENSTEIN. Det också, även om det inte är en skräckfilm, påminde mig om den klassiska filmen DEN GAMLA MÖRKA HUSET (1932). Den hade lite av en aura.

Jag tror att alla skådespelare och skådespelerskor var mycket bra i sina roller. Jag är särskilt ser fram emot att se fler filmer med Justen Overlander, oavsett om det är att agera, skriva, regissera eller alla tre. Jag har funnit att det är lite svårt att hitta några av hans filmer, men det kommer inte stoppa mig från att fortsätta mitt sökande. Fler människor behöver se dessa filmer. Dessa är låg budget, oberoende filmer gjort rätt och förtjänar en mycket större publik. Jag önskar bara det bästa för Mr Overlander i alla hans framtida strävanden. Hans talanger är enorma. The Bequeather dreamfilm, The Bequeather dreamfilmer hd, The Bequeather se swesub, The Bequeather swefilmer – swesub, The Bequeather sweflixhd

The Bequeather swesub

No links available
No downloads available

Related movies

DMCA.com Protection Status