The Five Senses Dreamfilm Stream

The Five Senses    

R 106 Drama

6.8
IMDB: 6.8/10 2,844 votes

, , , ,

Canada

Report error

The Five Senses Dreamfilm

Valt som filmen för att starta Perspektiv Kanada serien för 1999 Toronto Film Festival, ”De Fem Sinnena” utforskar många liv i kaos som också är sammanflätade på många sätt.

Skott i Toronto, kretsar historien kring försvinnandet av en liten flicka och hur det påverkar livet för dem som kände henne och de som känner mig ansvarig. Mer främst tror jag det handlar om obligationer som är smidda från en person till en annan i en mängd olika förhållanden och påfrestningar som kan testa dem. Från gamla och nya vänner, förälder till barn, arbetsgivare till en anställd, kund till leverantör, älskare förr och nu. Alla dessa föreningar genomgå en förändring av något slag i den här filmen.

Filmen är vackert skott med intressanta set-ups, men är inte redigerade jämnt hela funktionen. Scener med Molly Parker och Mary Louise Parker är hårt redigerade och avrättades fint, medan vissa andra scener verkar bara dras ut lite för mycket, takten är långsam med många subplots som försöker liva dramat.

Men för konstens skull och stöd av Kanadensiska film, jag skulle föredra att inte dra negativ uppmärksamhet till denna film. Det finns några mycket gripande scener och utmärkt prestanda, men samtidigt, jag är inte säker på att jag kan rekommendera detta till vem som helst.
The Five Senses dreamfilm, The Five Senses dreamfilmer hd, The Five Senses se swesub, The Five Senses swefilmer – swesub, The Five Senses sweflixhd

The Five Senses swesub

The Five Senses
The Five Senses
The Five Senses
No links available
No downloads available

Related movies

DMCA.com Protection Status