The Incredibles Dreamfilm Stream

The Incredibles    

PG 115 min ActionAdventureAnimationFamilyScience Fiction

8.0
IMDB: 8.0/10 506,428 votes

, , ,

Won 2 Oscars. Another 63 wins & 55 nominations.

USA

Report error

The Incredibles Dreamfilm

Strax efter Dreamworks skruvas upp med oinspirerat ”Shark Tale”, Pixar innehåller det anmärkningsvärt framgången med ”Superhjältarna”. Och medan jag måste säga att jag gillade ”Hitta Nemo” lite bättre ”Superhjältarna” är fortfarande en fantastisk film.

Först av allt, detta är för att det är roligt. Det är inte så roligt att du arbetar ständigt med att skratta högt, men det är mer än tillräckligt bra skämt i filmen för att hålla dig underhållen, och det är fullt av goda iakttagelser om superhjälte-filmer (obs alla löjliga superhjälte och skurken namn) och referenser till andra filmer. Det är också en lysande James Bond-parodi/hyllning, som innehåller alla prylar, secret island baser och galen system som gjorde tidiga Bond-filmer så roligt.

För det andra, den här filmen har hjärta och charm i drivor. Det är fullt av minnesvärda och sympatisk tecken som du verkligen kan identifiera sig med och bryr sig om. Tecken som Edna är en omedelbar klassiker. Den röst som agerar är universellt utmärkt, men Holly Hunter stjäl showen som Elastigirl. Detta är en film som inte behöver toalett humor, karaktärer modelleras som kändisar, eller en ”höft” soundtrack…det lätt att lyckas på charm och stil ensam.

Jag tyckte också att det ska vara en förvånansvärt bra action film. Det härliga actionscener är full av energi, extremt snabbrörlig och spännande, och sätta många en live-action film till skam.

Slutligen, jag gillade också den tonen och budskapet i filmen. ”Superhjältarna” i grund och botten gör en invändning mot medelmåtta, att bryta med den politiskt korrekta idén att ”alla menyer” (och därmed ingen egentligen är), och att uppmuntra människor att använda de talanger de har fått. Jag tror att detta kunde inte vara mer sant. Inte alla människor är lika duktiga (bara jämför Pixar att Dreamworks), men det finns ingen anledning att hålla den begåvade människor från att inte nå sin fulla potential bara för att det gör mindre begåvade och kära mår dåligt.

”Superhjältarna”, medan det kanske inte är lika roliga som jag hade hoppats på (även om det fortfarande väldigt roligt), är ändå en mycket underhållande film, som lyckas charma dig wit sin kombination av bra karaktärer, massor av stil, tungan-i-kinden attityd och bra budskap. Rekommenderas starkt.

****1/2 av ***** stjärnortags: The Incredibles dreamfilm hd, pa nettet The Incredibles dreamfilmer, The Incredibles swesub online ,dreamfilm The Incredibles se gratis The Incredibles,The Incredibles online, The Incredibles stream

No tags for this post. The Incredibles swesub

The Incredibles
The Incredibles
The Incredibles
The Incredibles
The Incredibles
The Incredibles
The Incredibles
The Incredibles
The Incredibles
The Incredibles
The Incredibles
The Incredibles
The Incredibles
The Incredibles
The Incredibles
The Incredibles
The Incredibles
The Incredibles
No links available
No downloads available

Related movies

DMCA.com Protection Status