The Killer Inside Me Dreamfilm Stream

The Killer Inside Me    

R 109 DramaKriminalThriller

6.1
IMDB: 6.1/10 29,903 votes

, , , ,

USA, Sweden, UK, Canada

Report error

The Killer Inside Me Dreamfilm

Ironiskt nog, jag valde denna över dokumentären Armadillo ” om kriget i Afghanistan, eftersom jag inte känner för att titta på en riktigt skrämmande och upprörande film som natt. Jag kände som att titta på något ”fictionally skrämmande”. Det verkar som att jag borde ha gått för krig-dokumentär istället, den här filmen fick mig havererade känslomässigt för dagar. Historien slag av sig, du har att ta itu med det, men det är komplext och svårt. Det är en utmanande film.

Vad är det som håller mig gåtorna om denna film, är hur i hela friden var det någon som lyckas få mig att känna sympati för huvudpersonen, som är en ibland psykotiska, cynisk och brutal sadist? Även när han förlorar sitt humör helt med konsekvenser än vad du trodde att du någonsin skulle titta på den stora skärmen, hittar du dig själv på sin sida.

Nu, det är inte en ovanlig ambition för en direktör att konstruera det ”onda” karaktärer med övertygande sidor att väcka sympati, men detta är bortom min förståelse. Han är inte en karaktär som du känner dig ledsen för att, han är inte att leka offer var som helst, han är en sadist utom kontroll. Han planerar saker noga för att tjäna sina egna syften, och exploderar i våld. Fortfarande, du vill honom att göra det. Du är kvar i timmar tänka och diskutera varför i hela friden du funnit dig själv stödja denna karaktär. Varför skulle någon?!? Jag vet inte hur detta har skett, för det är, som jag sade, att störa.

Jag tänkte på det här i flera dagar, jag är fortfarande tänker på det. Det finns många repliker att granska i efterhand, det är hans barndom, våldet, den bibliska figurer och referenser, den förbjudna sexuella begär, kön dynamiken i tiden och hur Hudson och Albas tecken både på sitt eget sätt motbjudande dem. Casey Affleck ger en oroväckande lysande resultat, och Kate Hudson förtjänar komplimanger på hennes fantastiska prestanda som den klassiska ”bra flicka av god familj’ av 1950-talet, som döljer både en stor social insikt och en mörk sida.

The Killer Inside Me är en stor konversation starter, min pojkvän och jag diskuterade detta i timmar (och vi är långt från en intellektuell film-diskutera par). Amerikaner ska varnas om detta är utan tvekan en av de mest grafiskt våldsamma Hollywood-produktioner jag någonsin sett. The Killer Inside Me dreamfilm, The Killer Inside Me dreamfilmer hd, The Killer Inside Me se swesub, The Killer Inside Me swefilmer – swesub, The Killer Inside Me sweflixhd

The Killer Inside Me swesub

The Killer Inside Me
The Killer Inside Me
The Killer Inside Me
The Killer Inside Me
The Killer Inside Me
The Killer Inside Me
No links available
No downloads available

Related movies

DMCA.com Protection Status