The Last Castle Dreamfilm Stream

The Last Castle    

R 131 ActionDramaThriller

6.9
IMDB: 6.9/10 59,937 votes

, , , ,

USA

Report error

The Last Castle Dreamfilm

Jag har ivrigt väntade på min chans att se Den Sista Slottet. Jag trodde förhandsvisningar såg intressant och åtminstone jag älskade Rock och tror Redford är bra så jag tänkte att den här filmen skulle vara bra. Fan jag hoppade nästan över att betala $4 hyran för att bara köpa DVD. Glad att jag inte gjorde det.

Trots vad andra tror, jag känner att den här filmen starkt apor Shawshank Redemption och andra hittills väl tramped marken. Vi har en makt hungriga, egocentriska warden, en lugn, reserverad ny fånge, som var ganska framgångsrik på utsidan, och vars tidigare liv är känd av hans fångar. Och en kamp för förnuftet, warden vs. fånge spelas som ett parti schack. Intressant att notera, både Shawshank och Sista Slottet införa schack som det största slaget av intelligens…jag tvivlar på att likheten är en tillfällighet.

Skådespeleriet är bra…jag kommer inte att ta bort från filmen. Karaktärerna är relativt trovärdig och aktörer att hantera sina roller väl. Problemet med denna film är att den förlitar sig för mycket på ologiska och motsägelsefulla idéer för att flytta sig längs med. Ok, första titel ”the last castle” motsägs igen och igen Redford håller att säga att var du höja flaggan och säga att du inte kan ta bort från mig är ett slott. Det är nästan temat i filmen och det direkt motsäger den titeln…verkar som ett fall av en linje för bra för att kasta ut, trots att det verkligen inte passar.

Också, Redford visar en stor respekt för att warden utan talar mycket hårt på honom när warden är helt enkelt bort till det andra rummet för att ta en bok att få signerad. Redford kritiserar warden på ett mycket otrevligt sätt mitt framför warden och det bara inte vettigt…det är helt i motsats till den karaktär att göra så. Men det måste finnas några motsättningar mellan de två och det var det enklaste sättet att göra det…ologiskt ja, men vad blir åtgärden att flytta, eller hur? Vakterna är också smärtsamt endimensionell. Vi får en glimt tidigt att kaptenen är en bra kille tvingade till att göra dåliga saker, men allt vi vet av krypskyttar, etc. är att de tycker om att fotografera fångar och warden har manipulera allt och alla inom väggarna. En scen som visade dem att vara människa, att ha någon att känna annat än hat för de fångar, som skulle göra dem långt mer trovärdigt och gör historien så mycket bättre…åter igen, detta är ett action-film och rörliga historien längs snabbt är viktig: inte en logisk följd av händelser, inte hålla löftet att visa båda sidor av historien gjort i de inledande scenerna.

Kort sagt, den här filmen är helt inkonsekvent. Är det fyllt med bra action sekvenser, särskilt för ett fängelse film. Är det underhållande…visst, det är inte dåligt. Men som en film, ett konstverk, det bara inte gå uppbåda…i sina försök att driva denna film på skärmen filmare helt enkelt vänster för mycket och uppenbarligen inte tillbringar tillräckligt med tid för att utveckla manus. Den har så mycket potential och så lite utdelning. 6 i min bok. The Last Castle dreamfilm, The Last Castle dreamfilmer hd, The Last Castle se swesub, The Last Castle swefilmer – swesub, The Last Castle sweflixhd

The Last Castle swesub

The Last Castle
The Last Castle
The Last Castle
The Last Castle
The Last Castle
The Last Castle
No links available
No downloads available

Related movies

DMCA.com Protection Status