The Last Emperor Dreamfilm Stream

DramaHistory

IMDB: /10 votes

Report error

The Last Emperor Dreamfilm

”Den Siste Kejsaren” berättar den historia av Pu Yi, som en vuxen, som spelas av John Lone, den siste kejsaren av Kina. Han var tre år gammal när han för första gången satte mig ner på Dragon Tron. Han visste inte vad som helst. Filmen berättar sin historia från det ögonblicket i tillbakablickar. Vi får också se Pu Yi när de Kinesiska Kommunisterna har makten och han är fängslad. Eftersom människor har tagit hand om honom resten av hans liv, från tre år gamla stunder inne på fängelset, det känns fortfarande vet han ingenting.

Att berätta för dig om livet av Pu Yi skulle vara ett misstag. Du måste se den här filmen för att lära dig mer om det. Det märkliga är att Pu Yi inte kan göra och bestämma mycket själv. Han är en hjälte i en film där han är styrd av regler och andra människor. Det är en av anledningarna till att inte många riktiga saker att hända. Vi ser kejsaren växa upp, vi får se honom ta en diva och en bihustru, och sedan han har att lämna den Förbjudna Staden, eftersom fienden på porten.

Den imponerande sak här är platserna och kostymer. Allt ser utmärkt och är det inte en överraskning att få veta att filmen spelades in på plats. Med alla extrafunktioner i de vackra dräkter det finns en hel del mycket imponerande scener. Kan vara den filmen är lite för lång för en del är det inte riktigt bry mig. Regissören Bernardo Bertolucci har gjort en fantastisk film.tags: The Last Emperor dreamfilm hd, pa nettet The Last Emperor dreamfilmer, The Last Emperor swesub online ,dreamfilm The Last Emperor se gratis The Last Emperor,The Last Emperor online, The Last Emperor stream

No tags for this post. The Last Emperor swesub

The Last Emperor
The Last Emperor
The Last Emperor
The Last Emperor
The Last Emperor
The Last Emperor
The Last Emperor
The Last Emperor
No links available
No downloads available

Related movies

DMCA.com Protection Status