The Men Who Stare at Goats Dreamfilm Stream

The Men Who Stare at Goats    

R 94 KomediKrig

6.2
IMDB: 6.2/10 113,882 votes

, , , ,

USA, UK

Report error

The Men Who Stare at Goats Dreamfilm

Tja, jag måste säga att jag ser fram emot den här filmen – efter att ha läst listan och höra en kort översikt av den tomten jag kände att det hade stor potential. Och den som gjort trailern gjorde ett mycket bra jobb med att göra att jag vill se det.

Tyvärr, det verkade för mig vara en viss förvirring om filmen – var styrelsen helt säker på vilken typ av film de gjorde? Det finns inslag av komedi, satir, drama, action… men utan att ha nog av alla dessa saker för att verkligen ge filmen en ordentlig känner eller riktning. Det svänger i närheten av att vara rolig… och sedan svänger av. Det kommer nära satirising Amerikansk militär taktik… och går sedan iväg i en annan riktning. Jag kände att lite mer fokus behövs generellt för att få filmen tillsammans.

I termer av att agera, jag tror att generellt aktörer kan vara nöjd med sitt arbete – jag minns inte några specifika fall av över-eller underacting, och karaktärerna var ungefär lika trovärdig som de kunde vara i en film som denna. Så långt som komedi går – den här filmen var i första hand att marknadsföras som en komedi – det finns några genuint roliga stunder! Generellt, dock kände jag att några bitar som behövs för att trimmas ner – den ständiga Jedi referenser var roligt första gången men snabbt bära tunna.

Tomten behövde också en liten bit av arbete: det började med en lovande story och bra redigering kan jag tillägga, men verkade förlora sin väg mot slutet. Det verkade som om filmen beslutsfattare inte riktigt vet var den ska gå. Det var några scener som verkligen inte behöver tas upp antingen – Robert Patrick ‘ s bidrag till filmen lagt verkligen ingenting, och kan enkelt tas bort. Det var helt forgettable och var helt enkelt en enhet för att få tecken till nästa plats som de behövde.

Generellt skulle jag säga att det här är en ganska bra film, verkligen sevärd. För att köpa DVD, så att jag är inte så säker på. Om du letar efter ett sätt att spendera och en och en halv timme av kvällen, samtidigt som det finns bättre filmer att se än detta finns det också betydligt sämre. The Men Who Stare at Goats dreamfilm, The Men Who Stare at Goats dreamfilmer hd, The Men Who Stare at Goats se swesub, The Men Who Stare at Goats swefilmer – swesub, The Men Who Stare at Goats sweflixhd

The Men Who Stare at Goats swesub

The Men Who Stare at Goats
The Men Who Stare at Goats
The Men Who Stare at Goats
The Men Who Stare at Goats
The Men Who Stare at Goats
The Men Who Stare at Goats
No links available
No downloads available

Related movies

DMCA.com Protection Status