The Rookie Dreamfilm Stream

The Rookie    

127 DramaFamilj

7.0
IMDB: 7.0/10 27,889 votes

, , , ,

USA

Report error

The Rookie Dreamfilm

Brukar jag se en film bara efter att jag har sett det, men sista gången jag såg detta var en full 2 veckor sedan. Ändå är det fortfarande sticker i mitt sinne och hjärta.

Baseball filmer är inspirerade av naturen och verkar ha alla typer av ansökan till liv (till exempel min recension av Field of Dreams). Jimmy Morris utmaningar förlora baseball team han är coaching för att inte ge upp sina drömmar och har utmaningen kastas direkt tillbaka på honom. Detta skulle inte göra för sådana drama om majoriteten av filmen som inte hade varit för att visa hur jimmys egen dröm hade varit att systematiskt nedmonterat. Sådana filmer vem som helst kan skriva, men när jag fick reda på att det var en sann historia, sätta filmen i ett större fäste helt och hållet.

Konflikten mellan Jimmy och hans pappa spelas mycket bra av både Quaid och Cox. Vid en punkt eller annan, du kan bara känna kylan i de murar som byggts upp mellan dem. De når ut (Hunter ‘ s baseball handske, Jimmy frågar råd), men kan de någonsin att ansluta?

Medan vissa kanske balk (tyvärr) vid närvaro av Jägare, Jimmy son, jag tror att ungen tillför mycket till filmen. Baseball är allt om barn, ändå. Och det är bra att se en son som ser upp till och tror på sin pappa. Den fasen är över alldeles för tidigt för de flesta fäder att njuta av det tillräckligt. Jag tror att drömmen är så mycket Hunter ‘ s eftersom det är hans far.

Temat för årets Rookie är ”ge aldrig upp dina drömmar.” Det är lovvärt. Men bekräftelse på vikten av familjer, även genom trasiga relationer, liksom en ren manus, gör detta att familjer kan köpa för att titta på då och då. Disney överraskade mig med denna trovärdigt, jordnära berättelse. Jag är definitivt plocka här upp på DVD. The Rookie dreamfilm, The Rookie dreamfilmer hd, The Rookie se swesub, The Rookie swefilmer – swesub, The Rookie sweflixhd

The Rookie swesub

The Rookie
The Rookie
The Rookie
The Rookie
No links available
No downloads available

Related movies

DMCA.com Protection Status