Tony Manero Dreamfilm Stream

Tony Manero    

97 DramaForeign

6.8
IMDB: 6.8/10 2,636 votes

, , , ,

Chile, Brazil

Report error

Tony Manero Dreamfilm

Konst är ibland inte tillräckligt kapabel att förmedla verkligheten, som att säga ”om det är ofattbart att det är verkligt”. Precis som 9/11 skulle inte ha kunnat föreställa sig i en film, roman eller någon form av skönlitteratur, fasorna i Chile under den CIA-stödda Pinochets regim som inte kan beskrivas eller berättade om på ett lämpligt sätt i fiktion. Kanske en dokumentär av Patricio Guzmán, Salvador Allende (2004) skulle vara ett bättre val att förstå den statliga terrorn i Chile har gått igenom.

Fortfarande Tony Manero har sina egna meriter, som beskriver era, inte bara i kroppen av dess huvudfigur Raul, imitatör av John travoltas karaktär i Saturday Night Fever, men även andra människor som lever i detta nedgångna område. Dessa människor är helt förlorad, inte bara i deras fattigdom, men de har lämnats in till den fascistiska staten.

Raul är en seriemördare som dödar spontant ibland med ingen annan motivation än att stjäla en färg-TV eller inte tycka om någon. Hans enda glädje i livet är att härma Amerikansk film karaktär Tony Manero. Kvinnor runt beundra honom men han är impotent, och han ändå försöker att ha sex.

Kort sagt han är Chilenska delen av perioden. Och under hela filmen tittaren förväntar sig en polis för att komma i närheten för att undersöka morden, men som aldrig händer. Han går obemärkt eftersom det är en mycket farligare och potent seriemördare ute!

Filmen gör ett bra jobb i att sätta stämningen i tiden, blek och skakig.

Den ledande aktören påminner om Al Pacino och är ganska bra, så är generellt agerar. Men manuset något sviktar på slutet, som råkar vara Hollywoodean. Naturligtvis är denna film inte behöver ett slut på alla! Tony Manero dreamfilm, Tony Manero dreamfilmer hd, Tony Manero se swesub, Tony Manero swefilmer – swesub, Tony Manero sweflixhd

Tony Manero swesub

Tony Manero
Tony Manero
No links available
No downloads available

Related movies

DMCA.com Protection Status