Transporter 2 Dreamfilm Stream

Transporter 2    

PG-13 87 ActionKriminalThriller

6.3
IMDB: 6.3/10 165,786 votes

, , , ,

France

Report error

Transporter 2 Dreamfilm

Jag är bara en vanlig kille som ville se en film på en fredag kväll med ett par vänner. Och det är precis vad den här filmen visade sig vara.

Nu, jag är helt för en bra action film, men detta var lite TILL Hollywood för min bok. Jag gick i förväntar sig en ganska bra tid, och kom ut med en mer eller mindre. Låt mig förklara.

Om din velat se den här för tomt, och som en realistisk hög standard action film, du kommer att bli MYCKET besviken. Stunts men riktigt kallt ute, är så gott som omöjligt att dra bort — realistiskt. Transporter var nästan superman-precis som i en film som var baserad på en realistisk dagens värld, och han drog av saker som BÖR och INTE KUNDE ha hänt. Detta är den negativa sidan till filmen, och verkligen tomten var Medioker i bästa fall.

** TOMT Spoiler** hela virus idé är så utslitna vid denna tidpunkt, och eftersom de inte bygga om det räcker fram till slutet det spelade egentligen ingen roll. Det slutade dock väl, det såg rusade. Althougth, blev det mer och mer som en James Bond-filmen sedan en drivande film med varje scen.

Nu , det positiva: Om du vill se en action film som skulle milt roa dig på en fredag kväll, detta är en stor liten flick. Säker på att det är inte den bästa, och se till att det inte är det mest realistiska, men det var kul generellt. Nu vet jag att det finns en hel del människor som inte vill se en film bara för att handlingen är verkligen orealistiskt — Men om du som jag, dosn ‘ t mycket för att bli underhållna. Bara vara helt enkelt underhållen, att detta var en bra film. Du kommer att få se några coola action scener, och medan de är i Hollywood-stil, och nästan övermänsklig på poäng, de är fortfarande väldigt mycket så roligt. Tomten kan hålla dig något underhållen, liksom tecken, men de arn inte den bästa. De åtgärder som är limmet i detta fall.

Generellt – Det är ett genomsnitt film. Jag skulle säga 5-6 av 10. Om du vill se en action film med anständiga slåss och stunts, eller har något bättre att göra på en fredag kväll, ge det en titt.

Om du letar efter en film att hålla dig underhållen och berika dig i en realistisk tomt med realistiska händelser, passera här. Transporter 2 dreamfilm, Transporter 2 dreamfilmer hd, Transporter 2 se swesub, Transporter 2 swefilmer – swesub, Transporter 2 sweflixhd

Transporter 2 swesub

Transporter 2
Transporter 2
Transporter 2
Transporter 2
Transporter 2
Transporter 2
Transporter 2
Transporter 2
Transporter 2
Transporter 2
Transporter 2
No links available
No downloads available

Related movies

DMCA.com Protection Status