Under Suspicion Dreamfilm Stream

Under Suspicion    

R 110 MystikThriller

6.5
IMDB: 6.5/10 19,125 votes

, , , ,

France, USA

Report error

Under Suspicion Dreamfilm

I mitten av San Sebastian Fest fest i San Juan, skatt advokat Henry Hearst är hedersgäst på en kapitalanskaffning event för att hjälpa till att reparera skador från en tropisk storm. Men mindre än en timme före evenemanget, Henry kallas till polisstationen vän Kapten Victor Benezet att klargöra några punkter på hans uttalande. Henry hade upptäckt en död barn på en strand men polisen tvekan några av de saker i hans berättelse. När tiden tickar ner, Victor kommer under press att släppa Henry, men på samma gång hans berättelse börjar att avslöja lögner. Situationen blir bara mer avslöjande när Henrik viii: s hustru kommer in på stationen.

Alla älskar en bra thriller så det var en överraskning för mig hur snabbt denna film med att det är tungt kasta lyckats slinka genom den svenska biografer nästan obemärkt. Det finns inget väsentligt fel med det för att motivera den låga box office verkade det som att generera, så jag är inte säker på varför det hände. Den utspelar sig, av okänd anledning, i San Juan, ett faktum som är bara störande, eftersom ingen av huvudmännen är en Puerto Rican och deras närvaro där är aldrig riktigt fast. Hur som helst, filmen är väldigt mycket ett spel som bedrivs av de två huvudpersonerna. De uppenbarelser och rörelse av tomten är engagerande och det är väldigt roligt att titta på. Slutet är svårt men – vi får lära oss att förvänta sig en viss typ av slut på denna typ av film och den är något av en besvikelse när det inte komma.

Jag förväntade mig en stor twist och, på ett sätt, som hände, men det faller ut från det är det inte väl förklaras av filmen och en hel del är kvar för dig att tänka om. I detta avseende är det svårt, igen, eftersom vi inte förväntar sig att en typ av slut, men också att det är ganska svårt att förstå eftersom det är mycket som är bundet i känslor av komplexa tecken – svårigheter som vi har att titta på eftersom vi har bara varit att se dem som ”vändningar” och uppenbarelser. Som sagt, jag hade fortfarande slut och trodde att det var modigt att vara annorlunda – bara synd att det var dåligt hanterat.

Rösterna är trind bra och är en stor anledning till att filmen fortfarande är gripande. Hackman och Freeman är stora aktörer och att ha dem båda i samma film räckte med oavgjort för att få mig att titta. Den stora majoriteten av deras scener är delad och de interagerar ihop riktigt, riktigt bra när det kommer till dramatik. Vad de inte gör så bra är att övertyga sig om att de verkligen är gamla vänner. Jane är bra, men hans karaktär är alldeles för enkelt och djärvt. Bellucci är bättre än vad jag har sett på henne, men hon är en
lite för sår upp känslomässigt. Hon är mycket snygg, och jag var glad över att filmen inte bara handla om det, men det gjorde det inte (eller inte) att få en hel del av henne.

Direktören lyckas lägga energi och stil till vad som kunde ha varit en ganska innehåller bit (som spelar). Visuellt är det spännande, men titta tillbaka, det var mer viktigt att utveckla en karaktär än att leverera en smart thriller – något som han inte gör bra i alla. Slutet är svag eftersom det tar trodde, så vi har inte varit tvungen att titta på den komplexa karaktärer. Det var Hopkins i ” jobb att få oss att göra det, men han kan inte hantera det.

Sammantaget är detta är en trevlig film som kommer att hindra många med den som slutar. Trots att det är en smart och annan slutsats, det fungerar inte riktigt på grund av direktören att göra fel typ av film att passa på att ta slut. Men för de allra flesta att det verkligen fungerar och styrkan av två leda föreställningar menar att det är fel, det är aldrig en tråkig film. Under Suspicion dreamfilm, Under Suspicion dreamfilmer hd, Under Suspicion se swesub, Under Suspicion swefilmer – swesub, Under Suspicion sweflixhd

Under Suspicion swesub

Under Suspicion
Under Suspicion
Under Suspicion
Under Suspicion
No links available
No downloads available

Related movies

DMCA.com Protection Status